Škola fudbala Kej Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.67 - 48 glasova

Adresa
Kej Oslobođenja 11
11000
Telefon
063/855-75-00
E-mail
Selekcija kluba
Muška

Škola fudbala "Kej" vrši upis polaznika tokom cele godine.

Naši polaznici su deca uzrasta od 5-11 godina. Jedini uslov je da Vaše dete voli fudbal i druženje. Ukoliko želite da upišete svoje dete u školu fudbala, kontaktirajte nas na gore navedene telefone kako bismo Vas obavestili o terminu treninga.

 Škola fudbala "Kej" je osnovana 15.03.2005 godine u Zemunu i radi u okviru sportskog kluba - Balon za fudbal "Kej" koji je registrovan u APR-u i Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije pod brojem 3001/2.Škola trenutno okuplja 70 polaznika, uzrasta od 5 do 12 godina.Direktor škole je Dejan Musović (UEFA A licenca), dugogodišnji trener mlađih kategorija.Dva puta godišnje učestvujemo na međunarodnim turnirima što deci predstavlja pravu atrakciju da se upoznaju sa drugim kulturama i novim drugarima.

Za pravilan razvoj, posedujemo sprave koje nam pomažu u radu sa decom (lopte, visece lopte, markere, čunjeve, "merdevine", visoke i niske prepone specijalno pravljenje za mlađe kategorije....).

Treneri garantuju visok nivo stručno-pedagoškog rada, mogućnost afirmacije talentovane dece, maksimalnu bezbednost dece i stvaranje sportskih navika.

Važno je naglasiti da je vreme održavanja treninga prilagođeno školskim obavezama malih fudbalera.

 

2011-04-07 00:00:00
Škola fudbala Kej Beograd Prikaz sportskog kluba Škola fudbala Kej Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,818
U kategoriji Mali fudbalBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori