Škola fudbala Petar Puača Novi Sad

Rejting
★★★★
Ocena: 4.08 - 12 glasova

Adresa
Sportski centar HET TRICK
21000
Kontakt osoba
Sanja Putić
Telefon
062/333-021
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Škola fudbala "Petar Puača" osnovana je 1. marta 2006. godine u okviru fudbalskog kluba "Petar Puača" koji je osnovan u martu iste godine. Osnivač škole fudbala i fudbalskog kluba su Ivona Puača i Petar Puača.

Naša škola pruža pripremu deteta za ulazak u sport, pripremu deteta za timski rad. Ne zalažemo se samo za to da naša deca budu kvalitetni sportisti nego vredni učenici svojih škola i dobri, pošteni i odgovorni ljudi.

Takođe, škola fudbala "Petar Puača" zasniva svoj rad na najvišim standardima velikih svetskih škola fudbala poput fudbalskog klubova Milan, Inter, Juventus, Bajern, Real, Barselona, Arsenal, Čelzi itd. Treneri naše škole su visokoobrazovani pedagozi, vlasnici B i C licenci UEFAe sa završenim DIF-om ili TIMS-om.

Sportski direktor škole Petar Puača je proslavljeni fudbaler Crvene Zvezde, bivši reprezentativac Jugoslavije i promoter mnogih evropskih ekipa u Italiji, Francuskoj, Španiji, Švedskoj... Dobio je nagradu Zlatna kopačka Evrope za juniore (1991.) i proglašen za najboljeg strelca SR Jugoslavije (1996.).

2011-12-25 00:00:00
Škola fudbala Petar Puača Novi Sad Prikaz sportskog kluba Škola fudbala Petar Puača Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 13,255
U kategoriji FudbalBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori