Vaterpolo klub Mladost Pančevo PREPORUČENO

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.72 - 18 glasova

Adresa
Masarikova 1a
26000
Telefon
063 238 022
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Dobrodosli u Vaterpolo klub "Mladost" Pančevo

Nije puno prošlo otkad sam pisao planove i ambicije našeg, svima dragog vaterpolo kluba Dinama. Nažalost, mi više nismo Dinamo već imamo novo ime, Mladost. Ambicije se nisu promenile, a ni planovi. Postavili smo visoke ciljeve, da kroz kvalitetan rad sa mladjim kategorijama izgradimo jak stabilan I tim koji će kroz neko vreme biti stabilan B ligaš u vrhu tabele, a kasnije i ozbiljan kandidat za ulazak u super ligu.

Ovaj put je težak i trnovit. Proces stvaranja kvalitetnog igrača je dug. Potrebno je najmanje 10 godina da se od dečaka koji uči da pliva ( 7-8 godina) stvori perspektivan omladinac koji se priključuje prvom timu sa 17-18 godina. To su godine u koje se potrošilo puno energije i vremena kako dece i roditelja tako i nas trenera.Zadatak nas trenera je da iz svakog deteta izvučemo maksimum. Nažalost neki neće stići do prvog tima, ali netreba žaliti za tim, svaki minut u dugom nizu godina provedenih na bazenu su dragoceni za vaspitanje i razvoj pojedinca u svakom pogledu.

Za sada smo na pravom putu, naši klinci su po kvalitetu među najboljima u Srbiji, moramo nastaviti sa kvalitetnim kontinuiniranim radom. Neki pojedinci već sada dobijaju pozive reprezentacije da predstavljaju našu zemlju na medjunarodnim takmičenjima. Ovi pojedinci trebaju da budu biseri kojima treba težiti, takvi pojedinci će biti ponos našeg kluba i pokazatelj kvaliteta rada nas trenera. Veoma je važno održati kontinuitet u prilivu dece. Sa dovoljno velikom bazom dece mi možemo na vreme kvalitetno selektirati decu i uz pravi pravovremeni rad proizvesti finalni proizvod.  Našim trenerima ne nedostaju ambicije za postignućem i uveren sam da daju celog sebe, njihova posvećenost je prosto zarazna, deca su ogledalo njih samih. Ja sam ponosan na atmosveru koja vlada u trenerskom timu i na rad koji se sprovodi u ovim teškim uslovima. Uprava kluba je ona koja nam daje krila, sigurnost i poverenje koje nam ukazuju stvaraju osećaj timskog duha. Svi koračamo istim putem i svi imamo iste jasne ciljeve.

2011-05-03 00:00:00
Vaterpolo klub Mladost Pančevo Prikaz sportskog kluba Vaterpolo klub Mladost Pančevo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 11,155
U kategoriji VaterpoloBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori