Klub za skokove u vodu Fontana Vuleks

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Nićifora Ninkovića 126
11090
Telefon
011/2322314 Mob: 064/2971469
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Klub za skokove u vodu Fontana Vuleks je jedan od uspešnijih u Srbiji. Radimo sa dečacima i devojčicama koji znaju da plivaju i spremni su da pokušaju. Radimo i sa takmičarima i vrhunskim sportistima. Učestvujemo na takmičenjima u Srbiji i inostranstvu.

Najbolji trenutak za početak bavljenja skokovima u vodu je kada dete može samostalno bez pratnje roditelja da se socijalizuje u grupi. To je uzrast od 5-8 godina.

Sve do 10 godina nije kasno. Obavezno je znanje plivanja jer ne vršimo obuku neplivača. Podjednako su dobrodošli dečaci i devojčice. početnici u roku od 6-12 meseci usvajaju znanje dovoljno za nastup na takmičenju u svojoj uzrasnoj grupi i tada postaju takmičari.

Treninzi se odvijaju 2-3 puta nedeljno. Polovinu treninga čini priprema na suvom, dok je druga polovina u bazenu.

Treninzi se odvijaju na plivalištu Bazenima Tašmajdan i u Nacionalnom trenažnom centru Zavoda za sport - Bazeni Košutnjak.

Naučićemo vas da uživate u sportu kroz igru ali i naporan rad. Primenom različitih metoda naučićete da kontrolišete svoje telo, da popravite držanje tela i izvedete nezamislive akrobacije. Pored neizbežnih treninga u bazenu radimo dosta pripreme kroz gimnastiku, trampolining kondicione vežbe i igru.

Dobrodošli u Klub za skokove u vodu Fontana Vuleks

2016-11-14 00:00:00
Klub za skokove u vodu Fontana Vuleks Prikaz sportskog kluba Klub za skokove u vodu Fontana Vuleks u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 951
U kategoriji Skokovi u voduBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori