Back BesplatanSport.com

Udruženje ljubitelja skijanja "SkiBus" Beograd

Rejting
★★★½
Ocena: 3.67 - 3 glasova

Adresa
Makedonska 28
11000
Telefon
011/33 43 656 065/334-36-56
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Udruženje ljubitelja skijanja SkiBus je nevladina i neprofitna organizacija, osnovana i registrovana 2006. godine od grupe istinskih ljubitelja skijanja, planina i snega sa ciljem da omogući uživanje u zimskim sportovima što široj populaciji.

Prve dve godine udruženja posebno karakteriše organizacija jednodnevnih ski izleta, ski vikenda i produženih ski vikenda na skijalištima Srbije i Bosne. Pionirski poduhvat na organizovanju ovakvih akcijaških programa, namenjenih i prilagođenih strogo skijaškoj populaciji, brzo je široko prihvaćen i SkiBus je zahvaljujući tome postalo poznat našoj skijaškoj javnosti.

Sledilo je organizovanje viišednevnih programa u pomenutim ski centrima, koji su takođe bili prilagođeni specifičnim potrebama skijaša i bordera. Svi programi su bili koncipirani kako bi se maksimizirao boravan na snegu, odnosno svaki dan maksimalno iskoristio za skijanje.

Od sezone 2008/2009 udruženje je poseban akcenat stavilo na sedmodnevne ski programe  u inostranim, prvenstveno u francuskim ski centrima. U naredne dve sezone može se reći da su se armije naših skijaša uputile put najboljih svetskih skijališta i po izuzetno povoljnim uslovima, osetili kako izgleda skijati u ogromnim, sistemom žičara i staza povezanim, skijaškim oblastima. Svoje novo iskustvo su prenosili i prenose drugima, tako da se prava ekspanzija udruženja očekuje naročio u narednom periodu...

2011-02-24 00:00:00
Udruženje ljubitelja skijanja "SkiBus" Beograd Prikaz sportskog kluba Udruženje ljubitelja skijanja "SkiBus" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,298
U kategoriji SkijanjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori