Škola skijanja Snow stars team Kopaonik

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.64 - 11 glasova

Adresa
Kopaonik
36350
Telefon
065/558-28-56 065/558-28-52
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Skola skijanja SNOW STARS TEAM je registrovana je za pružanje usluga u obuci skijanja i snowboarda, a prava na obavljanje ovih delatnosti u TC Kopaonik regulisana suugovorom sa JP Skijlišta Srbije.U želji da postavimo visoke standarde u organizacionom, tehničkom i metodičkom smislu okupili smo četrdeset visokokvalifikovanih instruktora koji poseduju IVSI i ISIA licence za rad izdate i overene od strane Udruženja učitelja skijanja Srbije i Ski saveza Srbije.

Okosnicu našeg tima čine učitelji koji potiču iz sistema GENEX-ove škole skijanja. Podmladak Snow Stars Team-a sastavljen je od instruktora čiji entuzijazam, vedrina i radni elan predstavljaju zaštitni znak škole. Većina angažovanih učitelja su profesori sporta i fizičkog vaspitanja.Bogato iskustvo u radu sa decom u osnovnim i srednjim školama, školama različitih sportova, sportskim kampovima, u školama skijanja, kao i vrhunski takmičarski rezultati koji stoje iza pojedinih učitelja predstavljaju osnovu na kojoj je izgrađen naš sistem.

Naš tim je kvalifikovan i za rad sa odraslim osobama svih starosnih doba na svim nivoima znanja skijanja i snowboarda.

 

2011-02-24 00:00:00
Škola skijanja Snow stars team Kopaonik Prikaz sportskog kluba Škola skijanja Snow stars team Kopaonik u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,226
U kategoriji Škole skijanjaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori