Škola skijanja Ski Kop Kopaonik

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Baby Ski Lift - Kopaonik
36350
Kontakt osoba
Dragisa Mladenovic
Telefon
063/41 51 61
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Program Škole Skijanja Kopaonik 

Program škole Kopaonik obuhvata 5 dana po 2 sata dnevno - U programski paket uključeno je probno skijanje dan pre početka obuke, kao i skijanje sa instruktorom nakon obuke - Ukoliko polaznici iz bilo kojih razloga odustanu, (ne dopadne im se način rada, pristup, efikasnost časa) nemaju nikakve obaveze prema instruktoru.

- Čas traje 1 sat. Početni časovi se odvijaju iz dva dela, i to jedan sat pre podne a drugi posle podne, iz razloga što su ovi časovi veoma naporni zbog navikavanja na opremu, obuku hodanja, penjanja, zaustavljanja i zaokreta. Nakon dva do tri dana polaznici počinju da koriste sistem žičara i časovi se odvijaju i u bloku od po dva sata.

- Čas nije striktno ograničen vremenom, jer cilj nije da prođe čas, već da se na času zaokruži celina, i vidi efekt nakon svakog časa.

- Grupe su homogene i ujednačene i formiraju se prema uzrastu i prema nivou znanja.

- Polaznici koji nisu zadovoljni sa onim što su naučili nisu obavezni da plate školu. Naplaćivanje se iz tih razloga vrši nakon kompletnog programa obuke.

- Najmlađi polaznik škole koji je naučio da skija imao je dve godine i četir meseca i danas je državni prvak u slalomu za uzrast 10-12 godina

2011-03-15 00:00:00
Škola skijanja Ski Kop Kopaonik Prikaz sportskog kluba Škola skijanja Ski Kop Kopaonik u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 2,944
U kategoriji Škole skijanjaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori