Klub sportova na vodi "Rush" Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Savski kej bb
11000
Telefon
060 454 1010 064 547 6763
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

KSV Rush nastao je 2009 godine sa ciljem da prikupi što veći broj skijaša, vejkbordera i ljubitelja vodenih sportova uopšte.

Treneri u klubu su trenutno tri najuspešnija srpska takmičara na međunarodnim takmičenjima. Članovi su reprezentacije Srbije, iskusni skijaši i školovani treneri, a svoja znanja sticali su  širom Amerike, Meksika, Kanade, Italije i to učivši od najboljih.

Kao jedan od klubova sa najvišim tendencijama u razvijanju novih nada ovog sporta, osim rekreativnog skijanja i razonode, u našem klubu je odvojeni i sektor Škola skijanja u kojoj se radi po posebnom programu, u redovnim terminima, a gde su uključeni suvi i kondicioni treninzi, analize prethodnih treninga i video zapisivanje radi efikasnijeg napredovanja. Škola skijanja ima za cilj okupljanje svih onih za koje ovaj sport znači nešto više i koji su spremni na jedan ozbiljan trenažni ciklus. Škola skijanja sa svojim unapred određenim planom i programom, a koja podrazumeva grupne vežbe pre i posle časa, može koristiti i kao sjajna motivacija za provođenje aktivnog i zdravog leta u Beogradu.

2011-05-30 00:00:00
Klub sportova na vodi "Rush" Beograd Prikaz sportskog kluba Klub sportova na vodi "Rush" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 4,014
U kategoriji Skijanje na vodiBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori