Klub za sinhrono plivanje “Novi Beograd”

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Autoput 2, Novi Beograd
11070
Telefon
060 081 71 20
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Klub za sinhrono plivanje “Novi Beograd” osnovan je 2013. godine uz podršku Saveza za sinhrono plivanje Srbije i opštine Novi Beograd koja je prepoznala važnost razvijanja malih sportova i time obogatila i zaokružila ponudu plivačkih sportova na bazenu Sportskog centra "Novi Beograd" (“11. April”) na Novom Beogradu.

Od 2013. godine do danas u Klub se učlanilo preko 120 devojčica različitih uzrasta. Neke su došle iz radoznalosti, zaljubile se u sinhrono plivanje i danas vredno treniraju i osvajaju medalje. Prepoznajući važnosti timskog rada, Klub pored treninga organizuje različite socijalne aktivnosti, od kojih su najlepše proslave rođendana svojih članica, izlete i letnje kampove. 

Klub za sinhrono plivanje "Novi Beograd" danas broji preko 90 aktivnih članica, osvaja medalje na domaćim i međunarodnim takmičenjima i postavlja nove standarde u trenažnom procesu. Kao što zahtevamo disciplinu na treningu i praćenje programa rada, tako i mi kontinuirano radimo na sebi, pohađamo seminare, stručne škole i obuke koje nam pomažu da primenimo savremene tehnike i metode treninga. Verujemo da je to dobar način da našim članicama pružimo najbolju stručnu podršku u ličnom usavršavanju i napredovanju. 

Treninge u KSP "Novi Beograd" vode sertifikovani treneri čije biografije možete pogledati u nastavku. 

Uspeh je stvar odluke. 
Vidimo se na treningu - Bazen SC “Novi Beograd” (11. april)!

2016-11-30 00:00:00
Klub za sinhrono plivanje “Novi Beograd” Prikaz sportskog kluba Klub za sinhrono plivanje “Novi Beograd” u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 1,677
U kategoriji Sinhrono plivanjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori