Back BesplatanSport.com

Ronilački klub Tim Scuba Diving Novi Sad

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.5 - 4 glasova

Adresa
Radnička bb
21000
Telefon
065/5249-170
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Ronilački klub "TIMScuba DIVING" iz Novog Sada, postoji tri godine. Nalazi se u Radničkoj ulici 30a, u sastavu Fakulteta za sport i turizam. Klub trenutno, broji 32 ronioca, od kojih pojedini ronioci imaju i po 15 godina ronilačkog iskustva. Drugim rečima, imamo veliko iskustvo, a stvaramo tradiciju.

Pomenuto iskustvo je nagrađeno Novembarskom poveljom grada Novog Sada 2006. godine i Zlatnom plaketom Večernjih novosti, kao najhrabriji i najplemenitiji podvig u 2006. godini. Dobio ih je naš instruktor Mr. Goran Dimitric, asistent na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, za iskazanu nesebičnu hrabrost i humanost u vreme aprilskih poplava 2006., kada je roneći sprečio plavljenje Sremske Kamenice i nastajanje velike materijalne štete i humanitarne katastrofe.

Klub samostalno organizuje i izvodi ronilačke kurseve za sve uzraste. Početne kurseve za najmlađe (ronjenje na dah), početne kurseve za odrasle (ronjenje sa bocama), kurseve za iskusne ronioce (ronjenje sa gasnim mešavinama, profesionalne ronilačke kategorije).

2011-03-14 00:00:00
Ronilački klub Tim Scuba Diving Novi Sad Prikaz sportskog kluba Ronilački klub Tim Scuba Diving Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 5,605
U kategoriji RonjenjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori