Ronilački klub "Nautilus" Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.29 - 17 glasova

Adresa
Bazen Vračar, Sjenička 1
11000
Telefon
0113391225
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Bez obzira da li volite osećaj koji u Vama budi prijatan dodir sa vodom, ili onaj zbog koga Vam zastaje dah pri pogledu na neistraženo podvodno prostranstvo, ili ste, pak željni znanja, avanturi i tajni, koje dubine svih voda sveta kriju, neophodno je da postanete ronilac. Ako ipak mislite da o ronjenju već nešto znate, po završetku naše škole ronjenja, ćete se iznenaditi koliko niste bili u pravu. A potrebno je da zadovoljite svega nekoliko uslova, koje većina nas već poseduje. Najvažnije je da ste zdravi, da imate preko 14 godina, da nam se javite i... prvi čas može da počne.

 

Škola ronjenja za početnike sastoji se iz teoretskog i praktičnog dela. Teoretski deo obuke održava se u prostorijama opremljenim potrebnom tehnikom i opremom, dok se praktični deo održava na bazenu. Plan i program nastave odvija se prema "Uslovima i standardima za obuku ronilaca". Prijavljivanje na obuku organizovaćemo po dogovoru, kad god to Vama odgovara, kojom prilikom nam ostavljate Vaše osnovne lične podatke, a mi Vama tačne termine održavanja teoretske i praktične nastave. Za bazen će Vam biti potrebni maska, disalica i peraja, a ukoliko ih ne posedujete, olakšaćemo Vam nabavku istih. Na teoretska predavanja treba da nosite olovku i svesku, a literaturu, u vidu skripta ili knjige, Vam obezbeđujemo mi.

Konačno, poslednji čas, kako teoretske, tako i praktične nastave, u stvari predstavlja ispit iz obe oblasti, gde ćete svoje znanje pokazati pismenim testom, kao i praktičnim vežbama u vodi. Po uspešno položenim ispitima, postajete ronilac sa jednom zvezdom (P1), a prema međunarodnoj asocijiaciji CEDIP. Internacionalni CEDIP sertifikat i kartica, koje dobijate po završenoj školi ronjenja, Vam omogućavaju da ronite u svim morima i okeanima sveta.

Obuke ronjenja se odrzavaju na Bazenu sportskog centra Vračar

 

2011-01-04 00:00:00
Ronilački klub "Nautilus" Beograd Prikaz sportskog kluba Ronilački klub "Nautilus" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, ,

Broj pregleda: 6,199
U kategoriji RonjenjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori