Ronilački klub Naissub Niš PREPORUČENO

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 6 glasova

Adresa
Sportski centar Čair
18000
Kontakt osoba
Vlada
Telefon
064/112-67-12 069/196-74-99
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Ronilački klub Naissub formiran je sa idejom da ronilački sport približi ljudima i učini ga dostupnim svima. Njegovi osnivači su ronioci sa svetski priznatim licencama čije ronilačko iskustvo od preko dvadeset godina garantuje visok kvalitet rada. Obuka za ronjenje sa bocama (SCUBA) odvija se tokom cele godine po standardima ronilačkih asocijacija PADI i CEDIP.

Na raspolaganju su kursevi za sticanje svih nivoa znanja, počev od osnovnog, namenjenog početnicima koji se tek upoznaju sa ronjenjem, pa sve do nivoa DIVE MASTER koji, između ostalog, nudi i mogućnost rada u ronilačkim centrima širom sveta. (Spisak svih nivoa obuke možete pogledati na sajtu PADI asocijacije.) Klub poseduje savremenu ronilačku opremu koja je na raspolaganju članovima, kako u toku trajanja kursa, tako i nakon završetka obuke. Za svoje članove redovno se organizuju ronilački izleti i ekskurzije na kojima se družimo, usavršavamo stečena znanja i, pre svega, uživamo u ronjenju. Bez obaveze pohađanja kursa, svi koji žele da se upoznaju sa ronjenjem i oprobaju u ovom sportu mogu da naprave besplatan zaron pod nadzorom stručnih lica.

Ako ste takmičarskog duha, pridružite se našoj sportskoj ekipi koja se redovno penje na pobednička postolja, kako na domaćim tako i međunarodnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Isprobajte i poboljšajte svoje mogućnosti u disciplinama statičke apnee (gde je cilj što duže držati dah u stanju mirovanja, plutajući na površini vode), dinamičke apnee (gde je potrebno preroniti što veće rastojanje u bazenu sa jednim udahom, sa ili bez peraja) i dubinskim disciplinama u kojima je cilj zaroniti sa jednim udahom na što veću dubinu u moru). Bilo da vas privlače takmičenja ili ste samo rekreativac koji voli vodu, raznolikost i mir podvodnog ambijenta, pridružite nam se na bazenima Sportskog centra Čair. Savladajte tajne ronilačkog sporta i pripremite se za letnje avanture sa ronilačkim klubom Naissub.

2011-03-18 00:00:00
Ronilački klub Naissub Niš Prikaz sportskog kluba Ronilački klub Naissub Niš u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 7,877
U kategoriji RonjenjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori