Škola sportova na vodi Mornar

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.55 - 11 glasova

Adresa
Sportski centar "Milan Gale Muškatirović"
11000
Kontakt osoba
Srđan Dimitrijević
Telefon
063 211396
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Dobrodošli u Klub MORNAR

Još od 2011. godine Klub MORNAR pomaže deci i odraslima da zavole vodu, nuče da plivaju, poboljšaju svoju tehniku i kondiciju i steknu samopouzdanje. Klub se tokom godina razvijao i program koji sprovodimo se menjao i prilagođavao tako da danas stojimo iza najmodernije i najnaprednije škole plivanja i ronjenja i takmičarske sekcije u Srbiji.

Nakon višegodišnjeg bavljanja plivanjem i ronjenjem, kako individualno tako i kao članovi raznih klubova, osetili smo spremnost, potrebu i želju da svoje navike i iskustva stavimo na raspolaganje svim zaljubljenicima u vodu, avanturistima, sportistima i rekreativcima i da onima koji to nisu pomognemo da to i postanu.Razgovarajući o našim dosadašnjim iskustvima, došli smo do zaključka da su ona godinama sticana i da obuhvataju razdoblja od najranijeg detinjstva pa do današnjih dana. Zbog toga želimo da i mi omogućimo svima koji žele da se bave plivanjem i ronjenjem da svoja iskustva počnu da stiču nezavisno od uzrasta i životne dobi.Naš program obuhvata obuku dece i odraslih neplivača, edukaciju roditelja i rad sa decom na prevenciji i tretiranju deformiteta kičme i stopala, gojaznosti, problema sa koncentracijom i pažnjom, i svim drugim principima fer-pleja, sportskog ponašanja i logike. Takođe, u segmentu ronilačke aktivnosti kluba omogućavamo svim osobama starijim od 8 godina da stiču znanja i veštine učestvovanjem na raznim kursevima i seminarima.

Škola plivanja Mornar - BeogradNajmoderniji pristup, kvalitetan program rada, stručni i licencirani treneri sa velikim iskustvom i ergonomski savršena rekvizita primenjena u obuci neplivača, poluplivača i plivača ono je što izdvaja klub Mornar u velikom broju klubova i škola plivanja u Srbiji i regionu.Želja nam je da zajedno sa Vama posmatramo našu decu kako izrastaju u zdrave i kompletne ličnosti, da pomognemo u ostvarenju vaših snova i strasti, napravimo brojne akcije, ekskurzije i ekspedicije gde ćemo se dobro provesti, plivati, roniti, takmičiti se i uživati, i da dugo, dugo, budemo zdravi i srećni!Dobrodošli u Klub za vodene sportove MORNA. Termini treninga:

Bazen „Milan Gale Muškatirović“ 2016/2017:

Utorak 18.30 – 19.30

Četvrtak 18.30 – 19.30

Subota 15.00 – 16.00

Nedelja 09.00 – 10.00

* suvi treninzi u dogovoru sa trenerom

Bazen „Tašmajdan“ 2016/2017:

Ponedeljak 19.00 – 20.00

Petak 19.00 – 20.00

* suvi treninzi u dogovoru sa trenerom

2012-01-10 00:00:00
Škola sportova na vodi Mornar Prikaz sportskog kluba Škola sportova na vodi Mornar u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 5,199
U kategoriji RonjenjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori