Rafting klub Alfa tim Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Stjepana Filipovića 30
11040
Telefon
011/412-02-02 063/383-232
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Rafting ALFA TIM je klub posvećen sportskim aktivnostima, sa naglašenom ulogom u organizaciji rekreativnih sportskih aktivnosti na vodi (splavarenja), kojom finansira svoje sportske aktivnosti i razvoj sportista. Aktivno radi na promociji raftinga kao sporta, splavarenja kao važne grane turizma na vodi i splavarenja kao načina života.

Sezona splavarenja 2014 će nam biti jedanaesta u nizu u kojoj brinemo o vašem dobrom provodu na reci. Naša ljubav prema beloj penušavoj vodi, brzacima, bukovima, prirodi i adrenalinu koji neizostavno prati svako splavarenje uspela je da nas veže za reku i nagovori da makar deo pozitivne energije koja neizostavno prati splavarenje, prenesemo Vama!

Cilj nam je da Vi doživite jedan sjajan provod, vreme za pamćenje, vratite se kuć‡i i poželite svima da ispričate šta ste doživeli i da se makar za nijansu osećate bolje nego pre odlaska na splavarenje. Ako poželite da krenete opet na splavarenje, mi ćemo biti jako srećni jer je to ono što smo i želeli da Vam prenesemo.

Za organizaciju splavarenja zadužen je pre svega Upravni Odbor kluba na čelu sa Predsednikom, a u organizaciji pomažu i ostali takmičari ALFA TIMA.

2011-01-04 00:00:00
Rafting klub Alfa tim Beograd Prikaz sportskog kluba Rafting klub Alfa tim Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,459
U kategoriji RaftingBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori