Nautički klub Liman Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.33 - 16 glasova

Adresa
Cara Dušana 167
11000
Telefon
011/307-69-14
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

 Nautički Klub Liman osnovali su kajakaši, veslači i ljubitelji vodenih sportova. Te davne 1998 god. smo zvanično počeli da organizujemo Drinsku kajakašku regatu i Uvačku regatu koje su iz godine u godinu postajale sve posećenije i polako dobile i međunarodni karakter. Naravno, odlazili smo i na druge reke, jezera i mora u našoj organizaciji i posećivali smo  regate koje su drugi organizovali.

Možemo se pohvaliti da je Nautički klub Liman jedini klub u Srbiji koji se bavi skoro svim vodenim sportovima. U ovom tekstu smo ih podelili po godišnjim dobima radi Vašeg lakšeg snalaženja mada to nije pravilo.Proleće: Rano proleće, kada počinju da se tope prvi snegovi i planinske reke nabujaju vreme je za kajak na divljim vodama. Omiljene reke kod nas su nam Rzav, Visočica i Jerma, a u okruženju Tara, Piva, Morača, Zlorečica, Struma, Beli i Crni Vit, Cetina, Soča itd.

Za iskusnije i hrabrije tada počinje sezona raftinga, a do sredine leta je pravo vreme za one koji vole opušteniji doživljaj brzih reka. Tradicionalno krajem maja ili početkom juna odlazimo na Limsku regatu od Plava do Prjepolja, oko150 km koje preveslamo u tri (vikend) dana. Koristimo svaki slobodan vikend za rafting ture na Tari, Limu i Ibru na koje krećemo obično petkom popodne i vraćamo se nedeljom uveče.

 

2011-05-30 00:00:00
Nautički klub Liman Beograd Prikaz sportskog kluba Nautički klub Liman Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,098
U kategoriji RaftingBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori