Klub ekstremnih sportova Tifran Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 6 glasova

Adresa
Ugao Simine i Dobračine
11000
Telefon
063/211-648 064/6155-279
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Klub ekstremnih sportova "TIFRAN" nastao je na inicijativu nekoliko entuzijasta, zaljubljenika u netaknutu prirodu, koji su svoje prvo splavarsko iskustvo stekli nekoliko godina unazad, splavareći Limom, Tarom i Ibrom.

Sa velikom voljom da "ples na vodi" popularizuju što većem broju ljudi, grupa drugara je oformila klub početkom februara 2006. godine, a početkom marta je startovao i sajt. Klub je dobio ime po buku Tifran nizvodno od Berana na reci Lim, koji spada u red najekstremnijih u Evropi. Inače, buk je dobio ime po istoimenoj visoravni u neposrednoj blizini. TIFRAN u prvih šest meseci postojanja brojio preko 50 članova i ima preko 15 akcija u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni.

Članom može postati svako starosti između 15 i 115 godina. Potebna vam je dobra volja, zainteresovanost za ekstremne sportove, i uplata članarine u iznosu od 20eur (u dinarskoj protiv-vrednosti). Učlanjenjem u klub imate pravo učešća na svim akcijama u organizaciji kluba i obezbeđeno mesto na čamcu i u šatoru i korišćenje celokupne opreme kojom klub raspolaže (prsluk, kaciga,veslo,neopren...)

 

2011-05-31 00:00:00
Klub ekstremnih sportova Tifran Beograd Prikaz sportskog kluba Klub ekstremnih sportova Tifran Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 3,924
U kategoriji RaftingBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori