Back BesplatanSport.com

Plivački klub skola plivanja za odrasle Plivačke avanture

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Beogradska 71
11000
Kontakt osoba
Dragana Manojlović
Telefon
063/272-212 063/828-02-82
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Plivacke avanture je prvi plivacki klub (skola plivanja) za odrasle u Beogradu. Ostvarite do sada Vase ne ostvarene zelje, naucite lepo da plivate pa i da pobedite. Javite nam se za ostvarenje Vasih plivackih ambicija.

ZAPLIVAJMO ZAJEDNO U AVANTURU.Treninzi se odvijaju 3 puta nedeljno, utorak i cetvrtak 21h - 22h i subotom 10h - 11h na Tasmajdanu pod balonom. Temperatura vode i vazduha je idealna za plivacki trening 26.5 C.

Mislite da ste suviše stari za plivanje ili plivačka takmičenja? Razmislite ponovo!

Plivanje za odrasle je počelo u Sjedinjenim Američkim Državama 1970tih godina kada su neki raniji elitni plivači organizovali takmičenje za veterane. Sada je ta praksa rasprostranjena po celom svetu. Plivanje veterana je plivanje odraslih koji imaju preko 25 godina, mada mnoga takmičenja uključuju i grupu od 18 do 24 godine. Kategorije su razvrstane na svakih 5 godina (25-29 godina starosti, 30-34, ...). Najstarija kategorija plivača veterana je grupa od 100 do 104 godine.

Mi smo prvi plivački klub za odrasle u Beogradu. Klub čini grupa plivača od 18 i više godina koja je izabrala plivanje radi fitnesa, takmičenja i zabave. Primamo i naprednije sportiste koji imaju više sportske ambicije, trijatlonce ili plivačke maratonce koji pokušavaju da poprave svoje rezultate u plivanju, ali i nove plivače koji bi želeli da poprave svoju tehniku plivanja, ili plivače koji jednostavno žele “da budu dobri kao što misle da su nekad bili”.Naš klub je otvoren za sve.

Svi su dobrodošli u klub, nezavisno od motiva i razloga dolaska. Vaši ciljevi u plivanju i plivačkom sportu zavise isključivo od Vas. Ciljevi mogu biti: zdraviji život, bolja forma i psiho-fizička kondicija, bolja tehnika, druženje, putovanja, kao i mnogi drugi razlozi. Zadatak naših trenera i instruktora je da kroz kvalitetan i kreativan trening, kroz svojevrsnu kombinaciju plivačkog uživanja i doziranog fizičkog napora, uz druženje i opuštanje, u prijatnoj atmosferi omoguće ostvarivanje Vaših ličnih i timskih ciljeva.

Svi naši članovi koji vole i žele da se oprobaju na plivačkim takmičenjima veterana imaju i tu mogućnost. Učešće je stvar Vašeg izbora, jer tu nema ni obaveze ni prisile u bilo kom vidu. Veterani najčešće nemaju kvalifikacione uslove za učešće na takmičenjima.Naši trening programi: obuka neplivača, korekcija plivačke tehnike, rekreativno plivanje, takmičarsko plivanje, fullfit (kombinacija plivanja i vežbi), i personalni treninzi, su osmišljeni upravo tako da zadovolje navedene zadatke i ciljeve.Upoznajte se sa našim programima, pa ako se prepoznajete u nekom od njih, ili jednostavno želite da nam se pridružite na probnom plivačkom treningu, dovoljno je da nam se najavite.

2012-03-13 00:00:00
Plivački klub skola plivanja za odrasle Plivačke avanture Prikaz sportskog kluba Plivački klub skola plivanja za odrasle Plivačke avanture u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 5,363
U kategoriji PlivanjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori