Plivački klub ''Dinamo'' Pančevo

Rejting
★★★★
Ocena: 4.43 - 7 glasova

Adresa
Masarikova 1a
26000
Telefon
065/684-34-32
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Plivački klub "DINAMO" je tokom svog postojanja bio, a i dan danas je jedan od najuspešnijih sportskih kolektiva Opštine Pančevo i južno-banatskog okruga. U plivačkom sportu je jedan od vodećih klubova u pokrajni, ali i u državi. Takmičari "DINAMA" bili su, a i sada su nosioci brojnih medalja sa pokrajnskih, republičkih i državnih prvenstava (od SFRJ pa do današnjih dana). Proglašavani su za najuspešnije sportiste grada, južno-banatskog okruga i pokrajne Vojvodine.

Bili su članovi a i sada su članovi svih državnih, republičkih i pokrajnskih reprezentacija. Učesnici su Balkanijada (omladinskih i seniorskih) i Univerzijada. Postavljali su brojne rekorde (pokrajnske, republičke i državne). Klub je proglašavan za najuspešniji sportski kolektiv u gradu nekoliko puta. Dva puta je dobitnik Oktobarske nagrade, kao najvećeg priznanja u našoj Opštini. Treneri plivača "Dinama", plivački stručnjaci su takođe proglašavani za najuspešnije.

Plivački klub "Dinamo" okuplja veliki broj mladih ljudi. U njegovim redovima su pionir i- polaznici škole plivanja, pioniri-kadeti - omladinaci i seniori iz takmičarskog pogona, kao i brojni prijatelji i ljubitelji plivačkog sporta. Svi oni čine zajedničke napore da afirmišu plivački sport, aktiviraju i uključe što više mladih u jedan od najlepših i po mladog čoveka najkorisnijeg sporta.

2011-01-20 00:00:00
Plivački klub ''Dinamo'' Pančevo Prikaz sportskog kluba Plivački klub ''Dinamo'' Pančevo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 8,371
U kategoriji PlivanjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori