Back BesplatanSport.com

Udruženje rekreativnog ekološkog biciklizma "ECO BIKE"

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Miloša Pocerca 1a
12000
Kontakt osoba
Miloš Panić
Telefon
063/704-46-64
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Udruženje rekreativnog ekološkog biciklizma „ECO BIKE“ iz Požarevca je udruženje koje je osnovano 3. maja 2012. godine i do sada organizovalo veliki broj rekreatvnih vožnji od učenika osnovnih škola do poslovnih ljudi koji žele rasterećenje u prirodi bez ograničenja na fizičke predispozicije i godine.

Takođe, Udruženje „ECO BIKE “ ima za cilj da ukaže na ekološke, ekonomske i zdravstvene aspekte vožnje bicikla i da pomogne da se značajno poveća broj biciklom realizovanih puteva u svakodnevnom životu. Na taj način će se značajno doprineti smanjenju emisije štetnih gasova i efekta staklene bašte, a samim tim i unapređenju životne sredine.Udruženje je u ostvarivanju ciljeva i zadataka samostalna vanstranačka organizacija sa statutom udruženja građana u koju se građani dobrovoljno udružuju.

Misija

Udruženja je održavanje svesti građana na nivou dobre ,,ekološke pismenosti,, sa potenciranjem na vožnju bicikle kroz ruralna i gradska naselja u cilju njihove lične inspiracije za očuvanjem životne sredine u kojoj žive.

Vizija

Udruženja je da “ECO BIKE” postane ime za koje se vezuje pozitivna afirmacija u ekološkom smislu, udruženje koje uz dobru volju stvori ljude koji voli rekreativni biciklizam, svoje okruženje i poštuje prirodu zbog koje postoji.

Strategijski plan Udruženja “Eco bike”:    Ispirisati ljude da voze bicikl;    Druženje kroz niz ponuda biciklističkih tura koje pružaju jedinstven vid putovanja i rekreacije;    Stvaranje boljih uslova za vožnju biciklom;    Podizanje ekološke kulture kod građana;    Očuvanje i unapređenje samog udruženja;    Privući i zadržati poverenike koji rade i voze za dobrobit udruženja, kao i obezbeđivanje zdrave atmosfere među vozačima.

2015-04-19 00:00:00
Udruženje rekreativnog ekološkog biciklizma "ECO BIKE" Prikaz sportskog kluba Udruženje rekreativnog ekološkog biciklizma "ECO BIKE" u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 1,564
U kategoriji BiciklizamBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori