Biciklisticki klub "Jednota" Šid

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Save Kovačevića bb
22249
Telefon
064/863-35-12
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Biciklistički Klub "JEDNOTA" ŠID je mlad klub koji se prevashodno orjentisao na MTB biciklizam. Nastao je kao odgovor na sve veću ekspanziju planinskog biciklizma u Šidu. Ovaj vid biciklizma je prisutan u takmičarskoj formi "u Šidu" već 11 godina, ali je tek 2010 godine pod vodstvom Slobodana Radovanovica i sportskog društva JEDNOTA došlo do osnivanja ovoga mladog ali od samog starta perspektivnog biciklističkog kluba.

Klub je registrovan od strane MINISTARSTVA ZA SPORT Republike SRBIJE. Open liga u planinskom biciklizmu je liga koja se uglavnom odvija u okolini Fruške gore, u organizaciji BK "Jednota" iz Šida. Zamišljena je da se odvija paralelno sa „zvaničnom” ligom, izbegavajući iste datume, i okuplja sve one koji su željni MTB trka ali i druženja, a staze su generalno nešto manje zahtevne. To ne znači opet da mnogi od nas ne shvataju trke sasvim ozbiljno :) Možda i neke nagradice padnu na kraju godine! Bodovi se vode zbirno. Inače obično se plaća simbolično učešće od 200-250 din, što pokriva i klopu posle.

2011-02-26 00:00:00
Biciklisticki klub "Jednota" Šid Prikaz sportskog kluba Biciklisticki klub "Jednota" Šid u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 4,284
U kategoriji BiciklizamBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori