Wellness centar Thai Spa Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Strahinjica Bana 8
11000
Telefon
011/328-3786 065/328-3786
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Thai Spa wellness centar  je nastao iz želje da našem podneblju približi savršen balans tajlandske filozofije, snagu terapeutskih veština, lepotu njihovih rituala i gostoljubivost, kao i tradicionalno uverenje o očuvanju dobrog zdravlja. Tih, prijatan, opuštajući ambijent naših salona, upotpunjen muzikom dalekog istoka, mirisima eteričnih ulja probudiće Vaša čula i spojiti sa kulturom „zemlje osmeha“. Profesionalni tajlandski terapeuti će Vam pružiti autentično iskustvo bazirano na prirodnoj tradiciji lečenja. Naši holistički tretmani će Vam pomoći da se opustite, povratite energiju, da svoje telo, um i duh dovedete u stanje ravnoteže i harmonije i tako očuvate gipkost i vitalnost.

Isprobajte drevne metode za uspostavljanje potpunog blagostanja. Masaža i tradicionalni biljni tretmani su deo tajlandske istorije.

Tajlandska masaža je veština stara više hiljada godina koja se sve više praktikuje van granica Tajlanda zbog svoje velike terapeutske vrednosti bez negativnih efekata.

Thai Spa salon mirisima, muzikom i duhom orijenta spaja Vas sa kulturom Zemlje osmeha. Autentično iskustvo bazirano na prirodnoj tradiciji lečenja pružiće Vam tajlandski terapeuti. Probudite organizam i osvestite čula upotpunjujući listu užitaka ovim nesvakidašnjim metodama za osećaj mira i opuštanja.

2011-03-19 00:00:00
Wellness centar Thai Spa Beograd Prikaz sportskog kluba Wellness centar Thai Spa Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 8,033
U kategoriji Wellness centriBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori