Wellness i SPA centar "My Spa" Beograd

Rejting
★★★½
Ocena: 3.67 - 3 glasova

Adresa
Slavka Ćuruvije 15
11000
Telefon
011/367 64 64
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

SPA centar MY SPA je najnoviji SPA centar u našem gradu koji se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, u blizini Belog dvora, u mirnom delu grada gde ćete pronaći sve što Vam je potrebno za potpunu revitalizaciju Vašeg duha i tela. SPA je skraćenica od latinskog izraza “Sanus Per Aquam” što znači Zdravlje putem vode i dovoljno govori o značaju vode za naš organizam. Svakodnevni način života zaposlenih ljudi donosi puno stresa koji neprimetno ostavljaju trag na našem telu i u našem organizmu. Uz naš stručni tim saradnika, savetnika, trenera, učinite da Vaš organizam radi za Vas i da Vaša lepota dođe do izražaja.

 

Centar MY SPA nudi kompletne wellness usluge i opremljen je najsavremenijom saunom, turskim kupatilom, bazenom i uz vešte ruke naših masera čine idealnu kombinaciju za dostizanje harmonije vašeg duha i tela. Na Vama je samo da izaberete koja vrsta masaže od naših predloženih će Vam najviše prijati. Najvažnije za svaki organizam je da unapređuje fizičke, mentalne i duhovne sposobnosti, što ćete postići uz pomoć profesionalnog osoblja centra MY SPA.

2011-03-19 00:00:00
Wellness i SPA centar "My Spa" Beograd Prikaz sportskog kluba Wellness i SPA centar "My Spa" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 5,752
U kategoriji Wellness centriBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori