Streličarski klub Bsk Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.5 - 8 glasova

Kontakt osoba
Gordana Knežević
Telefon
064/195-07-93
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Beogradski streličarski klub, poznatiji kao BSK (ovim se, nadamo se, zauvek razrešava misterija šta tačno BSK znači), osnovan je 2003. godine. Do danas smo postali najtrofejniji i, po broju članova i takmičara, najveći streličarski klub u Beogradu. Prvih nekoliko godina smo bili smešteni u Donjem gradu na Kalemegdanu, a onda smo se povukli u šumu, tačnije na obod Zvezdarske šume, na teren FK Trudbenik, tako da sada imamo najlepši streličarski teren na mirnom mestu nedaleko od centra grada. U zimskom periodu se premeštamo u zatvorene prostore- sale.

Članovi BSK-a, rekreativci, takmičari, treneri, sudije, slučajni p(r)olaznici, pripadaju svim starosnim dobima i najrazličitijim zanimanjima, a najviše se ponosimo velikim brojem ženskih članova i studenata.   Organizujemo turnire u okviru Streličarskog saveza Srbije i Streličarskog saveza Beograda, pravimo škole streličarstva, učestvujemo na turnirima u Srbiji i kad kod možemo u inostranstvu i najviše od svega volimo da –jedemo i družimo se.

Naši članovi su državni rekorderi u više kategorija (12 državnih rekorda u ženskim disciplinama), učestvovali smo kao članovi državne reprezentacije na raznim međunarodnim gran pri takmičenjima i prvenstvima, Svetskom studentskom prvenstvu i na Univerzijadi (čak 4 od ukupno 12 članova univerzitetske reprezentacije je iz BSK-a) i imamo naviku da se sa svih turnira vraćamo sa po nekoliko osvojenih medalja. Osim takmičarske strane streličarstva, imamo višegodišnje iskustvo i sjajnu reputaciju u organizaciji team-buildinga sa domaćim i stranim klijentima.

Takođe, organizujemo i promocije streličarstva na manifestacijama kao što su Sport Fest, Beer Fest, Beogradski maraton i na druge načine učestvujemo u sportskom životu Beograda i Srbije.

2011-01-09 00:00:00
Streličarski klub Bsk Beograd Prikaz sportskog kluba Streličarski klub Bsk Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 7,236
U kategoriji StreličarstvoBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori