Plesni klub Nuelis Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Vojvode Stepe 320
11000
Telefon
063/825-71-72
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Plesni klub "Nuelis" je osnovan 2008. godine sa ciljem da okupi pre svega studente, profesore ali i ostale koji su zainteresovani za rekreativno i amatersko bavljenje plesom. Formiranje kluba se nadovezuje na dotadašnje postojanje i funkcionisanje plesne škole "Gaga", koju je u kontinuitetu od 1989. godine vodio Dragan Miljković zv. "Gaga Samba".

Plesna škola funkcioniše kao jedna od sekcija studentskog doma "4.april" i u potpunosti se prilagođava ostalim aktivnostima u domu. Plesna škola se održava u svečanoj sali Studentskog doma 4.april. Mermerni pod, visoki plafon, dobra rasveta, ventilacija, ozvučenje, raznovrsna muzika i entuzijazam plesnih istruktora pružiće vam dobre uslove: da naučite i zavolite ples, da uz probranog partnera ili partnerku napredujete u plesu, steknete brojne prijatelje i ostvarite intenzivne treninge koji će značajno popraviti vašu fizičku kondiciju.

2011-03-24 00:00:00
Plesni klub Nuelis Beograd Prikaz sportskog kluba Plesni klub Nuelis Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,587
U kategoriji PlesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori