Paintball Beograd Arena No1 PREPORUČENO

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 5 glasova

Adresa
Nehruova 51c
11000
Telefon
063/7796-796
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Ideja za stvaranje paintball Beograd - kluba Arena No 1 rodila se decembra 2000. godine od kada je intenzivno rađeno na istoj. Zbog brojnih komplikacija i potrebnih dozvola otvaranje takvog kluba i promovisanje sporta bilo je izuzetno teško.

 

Uz brojne prezentacije na kojima su bili prisutni odgovorni ljudi iz VJ, MUP-a, SMUP-a, Ministarstva odbrane, Ministarstva sporta, PP policije itd. konačno su dobijena sva potrebna odobrenja.   Prvi paintball klub u zemlji zvanično počinje sa radom 18.5.2001. godine, a krajem jula i početkom avgusta 2001. počeo je sa radom otvoreni teren na Adi Ciganliji površine oko 1 ha. Februara 2002. godine sa radom je počeo zatvoreni teren Arene No.1–nedovršena sedmospratna garaža na autoputu BG-ZG, posle Genexa.

 

Nakon četiri godine, 2006., zatvoreni teren selimo u blok 44, pored TC "Piramida" i pravimo 2.500m2 specijalno uređenih za paintball.   Od 2007. postavkom zatvorenog Speedball terena kod nas trenira više timova i priprema se za takmičenja. Takođe osnivamo i profesionalni tim Arene No 1.2008. godine Arena pravi dva nova terena na Adi Ciganlji i premešta se na novu lokaciju iza golf terena. Od svog osnivanja Arena No 1 je gostovala na velikom broju turnira širom zemlje i organizovala preko 20 medijskih i drugih turira koji su za cilj imali promovisanje paintball-a. 

 

25. novembra 2002. godine počelo je emitovanje emisije Arena, koja se emitovala na 3K RTS-u u periodu od 8 meseci (29 epizoda). Emisija se bavila tematikom specijalnih jedinica vojske i policije širom sveta i aktuelnim paintball događanjima u zemlji i van nje. 

 

Osim emisije Arena, paintball klub Arena No 1 gostovao je ili pomogao u realizaciji preko 150 TV emisija na svim televizijama i učestvovao je u velikom broju emisija na radio stanicama. Objavljen je veliki broj članaka u raznim dnevnim, nedeljnim i mesečnim časopisima. Neki od novinara su čak i postali deo Arena No 1 Paintball tima. Neskromno možemo da kažemo da je Arena No 1 dala daleko najveći doprinos promovisanju i razvoju paintball-a u zemlji.

2011-01-04 00:00:00
Paintball Beograd Arena No1 Prikaz sportskog kluba Paintball Beograd Arena No1 u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,352
U kategoriji PaintballBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori