Hipokrat joga studio Novi Sad

Rejting
★★★★
Ocena: 4.48 - 31 glasova

Adresa
Stratimirovićeva 6
21000
Telefon
063/568-605
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Joga studio Hipokrat Novi Sad je udruženje ljubitelja joge. Osnovano je sa ciljem da okuplja ljude koji vežbaju jogu i da im svojim aktivnostima pomaže u poboljšanju njihovog fizičkog, mentalnog, emotivnog i psihičkog stanja. U našem studiju se svakodnevno održavaju časovi joge na kojima se vežbaju joga položaji (asane), tehnike disanja (pranajama) i tehnike dubokog opuštanja (joga nidra), a petkom su predavanja i za on koji nisu članovi našeg udruženja na koja je ulaz slobodan.  

Predavanja su iz oblasti joge (teorija, istorija, filozofija, psihologija), savremene psihologije  i svih drugih disciplina i tehnika (NLP. Feng šui, Reiki, šamanizam, EFT) koje mogu pomoći čoveku da poboljša kvalitet svog života i da lakše rešava svakodnevne životne probleme. Naša želja je da svaki pojedinac posle časa joge ili predavanja u našem studiju ode zadovoljan i obogaćen novim znanjem ili iskustvom.

 

2011-03-20 00:00:00
Hipokrat joga studio Novi Sad Prikaz sportskog kluba Hipokrat joga studio Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 20,995
U kategoriji JogaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori