Bloom joga studio

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Tirsova 5
11000
Kontakt osoba
Filipovic Jelena
Telefon
060/443-34-00
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Bloom yoga room - joga studio Beograd vam zeli dobrodoslicu!

U nasem yoga studiju mozete vezbati:

Vinyasa flow 1 – početna/srednja

Čas sporijeg tempa, na kome je fokus na razumevanju osnovnih principa vinyasa yoge, osvešćivanju tela i disanja, sinhronizaciji pokreta i daha, kao i na pravilnom postavljanju u položaje. Čas je namenjen onima koji imaju neko iskustvo sa vežbanjem manje dinamičnih yoga stilova i početnicima dobrog zdravstvenog stanja i fizičke kondicije.

Vinyasa flow 2 – srednja/napredna

Energičan, razigran čas na kome koristimo dah, telo i smisao za humor da izađemo iz zone komfora i prevaziđemo telesna i mentalna ograničenja. Čas je namenjen onima koji su neko vreme vežbali Vinyasa flow 1 ili već imaju duže iskustvo u vežbanju drugih stilova joge.

Acro yoga – srednja/napredna

Akrobatska, partner yoga u kojoj se položaji izvode pomoću dve ili više osoba. Smeh, druženje i komunikacija, eksperimentisanje i istraživanje boje ove časove.

Yin yoga – svi nivoi

Na časovima yin yoge fokus je na položajima koji izdužuju mišiće i vezivno tkivo, posebno kukova, karlice, donjih leđa. Položaji se izvode opuštenih mišića i u njima se ostaje se ostaje 3-10minuta. Opuštanje i predaja je suština yin yoge. Umiruje nervni sistem i priprema telo i um za meditaciju. Odlična je kao balans dinamičnih stilova poput ashtanga ili vinyasa yoge.

Časove vodi licencirana instruktorka Jelena Filipović.

Tiršova 5a, Beograd

Joga je proces samoisceljenja. Isceliti znači učiniti celim, sjediniti dvojstvo u jednome. Postoji mnogo različitih škola i stilova joge, ali svi imaju isti cilj: da uspostave jedinstvo između daha i pokreta, tela i duha, između pojedinca i univerzuma. Jedinstvo je naše prirodno stanje, a jedinstvo je joga.

 

2016-10-25 00:00:00
Bloom joga studio Prikaz sportskog kluba Bloom joga studio u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 932
U kategoriji JogaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori