Bikram joga studio Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Kapetan Misina 26
11000
Telefon
060/611-63-63
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Dobrodošli u Bikram joga studio Beograd.

Šta je Bikram joga?

Bikram joga je sekvenca od 26 poza i dve vežbe disanja koja se vežba u zagrejanoj prostoriji.  Specijalno je dizajnirana da podstiče pravilan rad čitavog organizma. Posle časa osećaćete se fantastično.

Zašto zagrejana prostorija?

Toplota zagreva telo i omogućava dublje i bezbednije istezanje pritom obezbeđuje potpuni detox organizma. Vežbanje na višoj temperaturi ubrzava srčani rad, omogućavajući kompletan kardiovaskularni trening i dovodi telo u fit formu.

Koji su benefiti? 

Ovaj niz joga vežbi stimuliše unutrašnje organe, žlezde i nerve, dovodeći sveže oksigenizovanu krv do svih delova tela pospešujući zdravlje. Bikram joga je fantastičan metod za smanjivanje stresa i tenzije u telu, sagoreva masnoće, tonira mišiće, povećava fleksibilnost i snagu. Ovo je najbolja joga u Beogradu, niz vežbi je dizajniran da aktivira celu kičmu, pomogne pri oslobađanju od bola u leđima i oporavku od povreda kičme. Zdrava kičma je zdravo telo. Odlična je za poslovne ljude da se nakon celodnevnog radnog dana oslobode stresa i provedu produktivniji ostatak dana.

Da li je Bikram joga za mene?

Ovaj niz vežbi se naziva Bikram početnička serija baš zato što je osmišljena da svako može da je vežba. Pogodna je za sve uzraste i sve nivoe sposobnosti. Bikram joga je fantastičan čas joge koji pomaže smanjenju stresa i napetosti u telu, opušta um. Biće nam zadovoljstvo da Vas vidimo u našem studiju.

Jednostavno rečeno, izgledaćete sjajno, osećaćete se sjajno a istovremeno ćete se i dobro zabaviti..

 

2016-10-25 00:00:00
Bikram joga studio Beograd Prikaz sportskog kluba Bikram joga studio Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 1,053
U kategoriji JogaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori