Back BesplatanSport.com

Klub Ritmičke Gimnastike "Mladenovac" Mladenovac

Rejting
★★★★
Ocena: 4.38 - 8 glasova

Adresa
Kralja Petra I 72
11400
Telefon
063/732-68-78 064/496-33-67
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Klub ritmičke gimnastike Mladenovac je osnovan 01.07.2009 g. u Mladenovcu i taj dan se obeležava kao dan kluba.

Klub ritmičke gimnastike Mladenovac registrovan je u Ministarstvu Omladine i Sporta 14.07.2009 godine. 24.09.2009 podnešen je zahtev za učlanjenje u Gimnastički savez Srbije. Skraćeni naziv Kluba ritmičke gimnastike Mladenovac je KRG MLADENOVAC. Klub Ritmičke Gimnastike Mladenovac je sportska organizacija osnovana radi obavljanja sportskih aktivnosti članova u oblasti ritmičke gimnastike.

Cilj našeg kluba je razvoj ritmičko gimnastičkog sporta u Mladenovcu, kao i psiho-fizički razvoj dece uzrasta od 4 do 18 godina. Takođe, cilj kluba je učešće na mnogobrojnim manifestacijama i takmičenjima na nivou Republike Srbije.

Svi treneri su nekadašnje takmičarke u ritmičkoj gimnastici i nosioci mnogih medalja, pehara i priznanja na saveznom nivou bivše SFRJ. Mihailović Mirjana je radila od 2001-2009 godina kao trener ritmičke gimnastike u klubu ''KIDON'' u gradu Hanja na Kritu Grčka. Rad naših trenera se odvija po programu Gimnastičkog saveza Srbije kao i po stručnim knjigama Dr.Nebojše Cvetkovića.

Za devojčice je idealna ritmička gimnastika jer je detetu potrebno da se oslobodi, da drži pravilno telo, što naravno puno znači za razvoj deteta. Mislimo da je to jako važno za devojčice, naročito ako osetite da su malo "stidljive", da im nedostaje "samopouzdanja". Treniranjem ritmičke gimnastike razvijaju svoje telo, pravilno držanje, sve to uz muziku i ples, druženje, a još nešto što se sviđa devojčicama je to što na svojim nastupima nose slatke trikoe sa šljokicama i imaju lepe frizure... Ritmička gimnastika se razvila iz gimnastike i postala je veoma popularna.

To je isključivo ženski sport u kome gimnastičarke uz pomoć trake, lopte ili vijače na primer, uz muziku izvode vežbe u kojima se ocenjuje gracioznost i tačnost. Ova disciplina je uvrštena je u program olimpijskih igara. Ritmika - Ritmička gimnastika Klub ritmičke gimnastike Ritmička gimnastika za devojčice

2011-03-13 00:00:00
Klub Ritmičke Gimnastike "Mladenovac" Mladenovac Prikaz sportskog kluba Klub Ritmičke Gimnastike "Mladenovac" Mladenovac u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 6,339
U kategoriji GimnastikaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori