Back BesplatanSport.com

Ženska Teretana i Fitnes centar Element Beograd Vračar

Rejting
★★★½
Ocena: 3.8 - 5 glasova

Adresa
Sinđelićevo sokače 1a
11000
Telefon
011/344-81-97 063/830-75-64
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Ženska Teretana i Fitnes centar nmm Element Beograd nalazi se u cetru grada, na Vračaru, na ekskluzivnoj i pristupačnoj lokaciji. Lociran u blizini Kalenić pijace, ali pritom izolovan od gradske buke izuzetno je pogodan za prijatno provođenje vremena uz naglasak na sport. Za fitnes klub nmm "ELEMENT" filozofija wellness života je pojam i krajnji cilj. Naši članovi nisu vrhunski sportisti već dame i devojke koje žele da u svom životu imaju kontrolu nad sobom, svojim telom i zdravljem.

Klubske prostorije su klimatizovane, dobro provetrene i osvetljene i iznad nivoa zemlje sa pogledom na park. Ambijent je intiman i sportski, a o higijeni kluba posebno vodimo računa te se trudimo da je uvek mirisno i čisto.

VOĐENI TRENIG:Vodjeni treninzi u fitnes centru “Element“, predstavljaju najoptimalniji odnos cene i kvaliteta usluge. On podrazumeva samostalan rad klijenta, uz potpuno specifičan, demonstriran i visoko kvalitetan trening, osmišljen od strane naših trenera, u cilju postizanja visokih individualnih ciljeva. Određenim testiranjem, merenjima, procenjujemo trenutno stanje vežbača, nakon čega se izrađuje plan rada. Merenja i testiranja se ponavljaju nakon 6-8 nedelja kontinuiranog rada u cilju provere rezultata treninga. Sa pravom se može reći da se ovakav vid usluge može nazvati i polu-individualni trening. Kardio program je neograničen, i termini se ne zakazuju.

INDIVIDUALNI TRENING:Individualni trening predstavlja najefikasniji vid treninga, koji ima za cilj postizanje najboljih rezultata pod stručnim vođstvom visoko kvalifikovanih trenera. Sistem rada koji se primenjuje podrazumeva stalno prisustvo trenera (jedan na jedan), sporovođenje programa osmišljenog prema specifičnim karakteristikama i ciljevima vežbača, i relaksaciju na kraju svakog treninga. Pre početka korišćenja ove usluge neophodno je uraditi inicijalni intervju sa trenerom, na kome se određuju ciljevi, metode treninga, opšta pravila rada i uslovi saradnje, da bi se izbegle sve kasnije nedoumice. Takođe se vrše određena testiranja, merenje i procena trenutnog zdravstvenog i opšteg fizičkog stanja klijenta. Testiranja se nakon izvesnog vremena ponavljaju u skladu sa praćenjem napretka i drugih parametara fizičkog stanja klijenta.

SAMOSTALNI TRENING:Dame koje se odluče na ovu kategoriju usluge, dobijaju tri vođena treninga, kroz koje će biti osposobljene za rad na svim spravama koje su na raspologanju u našem centru. Nakon toga imaju mogućnost potpuno samostalnog vežbanja ili sprovođenja programa dnevnog, odnosno mesečnog tipa, osmišljenih i prikazanih od strane naših trenera. Kardio program je ograničen na 30minuta, jedino se u dogovoru sa trenerom može produžiti.

*Politika kluba je, da članice koje se opredele za opciju samostalnog treniranja u okviru ponuda mesečnih članarina, osposobimo za samostalni trening. Sa njima radimo na edukaciji sprovođenja različitih metoda treninga sadržanih u programima, koji su im na raspolaganju potpuno besplatno. Sve vežbe iz programa naši treneri demonstriraju, terminološki objasne i na kraju isprate ispravnost izvođenja istih. "

 

Radno Vreme Fitnes centra nmm Element:

Radnim danima: 9-22h

Subota: 9-15h

Nedelja: 9-15h

 

2011-03-12 00:00:00
Ženska Teretana i Fitnes centar Element Beograd Vračar Prikaz sportskog kluba Ženska Teretana i Fitnes centar Element Beograd Vračar u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,038
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori