Warrior Factory funkcionalni treninzi

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Zemunski put 7-9
11000
Telefon
064 204 0 247
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Warrior Factory nije još jedan CrossFit gym. Warrior Factory je jedinstvena sala koja je prvenstveno u službi zdravlja i funkcionalnosti, kao i poboljšanja fizičke pripremljenosti i sportskih performansi.

Sala nudi veliki spektar različitih programa koje možete da izaberete sami ili možete da se prijavite za testiranje funkcionalnosti i budete usmereni na program koji je za Vas najbolji.

Warrior Factory je mesto za svakoga ko želi da dođe do željenog fitnes cilja, bilo da je to rekreacija, kondiciona priprema za neki sport, poboljšanje snage i funkcionalnosti ili pak korekcija posture. Naša sala nije od onih u kojima ćete treningom dobiti telo sa naslovne strane nekog body building magazina, ali ćete treningom sigurno zadržati ili popraviti svoje zdravstveno stanje, biti funkcionalno jači i biti zadovoljni svojom figurom.

Glavni trener i jedan od osnivača Warrior Factory je Gordan Nešović. Školovani i licencirani trener sa osam godina iskustva u trenerskom radu i više od 16 godina aktivnog bavljenja sportom. Trenirao je Aikido (12 godina, nosilac crnog pojasa 1. dan stepena), aktivno trenira boks i kik boks (više od 4 godine rekreativnog treniranja). Kontinuirano se bavi fitnesom u svrsi poboljšanja zdravlja, snage i funkcionalnosti.

Utemeljitelj je Combat condition i PHM funkcionalnog treninga, a pored navedenog programa u sali Warrior Factory vodi većinu programa – kako individualne treninge tako i grupne. Veliki je zagovornik funkcionalnog treninga (ne CrossFita) i najviše iskustva i znanja poseduje u ovoj oblasti fitnesa.

 

2017-10-06 00:00:00
Warrior Factory funkcionalni treninzi Prikaz sportskog kluba Warrior Factory funkcionalni treninzi u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 1,029
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori