Back BesplatanSport.com

Treretana i Fitnes centar Spirit Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.44 - 5 glasova

Adresa
Ustanička 189
11000
Telefon
063/7163-255
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Na Konjarniku, zelenilom okružen, sa pogledom na park, nalazi se bodybuilding & Treretana Fitnes centar Spirit. U prijatnoj atmosferi možete vežbati na najnovijim STAR TRAC spravama ili izabrati jedan od naših grupnih programa.

Mi stvaramo atmosferu u kojoj prijatna sredina daje novo iskustvo gde je vežbanje opušteno, sigurno i zabavno. Mi ćemo vas pratiti od samog početka pa do postizanja vaših fitnes ciljeva a naše prijateljsko osoblje vam je na raspolaganju za sve savete o treningu i ishrani bilo da ste rekreativac ili ozbiljan sportista.

U prostoru od 300m2 na raspolaganju su vam kardio, startrac sprave, slobodni tegovi kao i grupni programi aerobika i pilatesa i komotne svlačionice sa tuševima.U nasem snack baru ćete pronaći napitke i čokoladice za vaše bolje performanse ili oporavak posle treninga.Vežbanje nije samo jačanje tela nego i duha. Zato su naši ciljevi da obezbedimo kvalitetnu uslugu i motivišemo vas da povratite formu vaseg tela, uma i duha jer snažniji i zdraviji otkrićete novi pozitivniji pogled na život.

Ako je vežbanje sastavni deo Vašeg života, ako ono za Vas predstavlja ne samo jačanje tela nego i duha, onda je Spirit pravo mesto za Vas. Keep your SPIRIT strong!

Radno vreme

Ponedeljak - Petak     10:00 - 22:00

Subota     12:00 - 21:00

Nedelja     ne radimo

 

2011-03-17 00:00:00
Treretana i Fitnes centar Spirit Beograd Prikaz sportskog kluba Treretana i Fitnes centar Spirit Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,023
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori