Back BesplatanSport.com

Teretana i Fitness centar "Mean Machine" Novi Sad

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.72 - 50 glasova

Adresa
Omladinskog pokreta 7
21000
Telefon
021/504-184
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Takoreći sve kreće iz podruma zgrade jednog od novosadskih blokova, gde se 1990. godine okupila ekipa iz kraja sa namerom da trenira i da se što više približi svojimsportskim idolima.

Krenulo se od betonskih tegova, priručnih šipki u sopstvenoj produkciji, da bi se danas stiglo do „Mean Machine" teretane sa 400 m2 i nekoliko hiljada članova koji su prodefilovali kroz teretanu. Mean Machine" je osnovan 1998. godine, u Novom Sadu od strane višestranog sportiste i entuzijaste Petra Perovića, takmičara disciplinama snage.

Danas teretane "Mean Machine" se rasprostiru na dve lokacije u savremeno opremljenim salama. Obe sale su klimatizovane, opremljene savremenim mašinama i slobodnim tegovima, poseduju saune, svlačionice, tuševe, stručno osoblje i sve što je neophodno da bi klijenti bili zadovoljni. Ali pravu vrednost ovih teretana ne čine silni tegovi nego ljudi koji dolaze da vežbaju i unapređuju svoj izgled i zdravlje.

2011-03-12 16:36:30
Teretana i Fitness centar "Mean Machine" Novi Sad Prikaz sportskog kluba Teretana i Fitness centar "Mean Machine" Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 7,801
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori