Back BesplatanSport.com

Teretana i Fitnes centar Super Gym Beograd

Rejting
★★★½
Ocena: 3.67 - 3 glasova

Adresa
Blagoja Parovića 27
11000
Telefon
064/020-25-02
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Teretana i Fitnes centar Super Gym Beograd se nalazi u beogradskom naselju "Golf" u ulici Blagoja Parovića 27,na Banovom Brdu, a po koncepciji i programu se razlikuje od drugih fitnes klubova. To je trening klub specifično opremljen za individualne i vođene treninge sa najpristupačnijim cenama u gradu i instruktorima koji su vrhunski stručnjaci iz oblasti kondicione pripreme i fitnesa sa diplomom fakulteta za sport (DIF) i višom fizioterapeutskom školom. Svojim jedinstvenim koncepceptom i metodologijom treninga uvešćemo Vas u Svet vrhunskog bodi fitnesa,imaćete priliku da za kratko vreme postignete zapažene rezultate i pre svega da budete zadovoljni svojim zdravstvenim stanjem.Posebno smo modelirali vežbe za gluteus,stomak i leđa,koje se u drugim fitnes klubovima ne rade (detaljnije u programima),ili se rade vežbe koje u malom obimu pogađaju iste.

Teretana i Fitnes centar Super Gym Beograd je osnovan 2006. godine s puno entuzijazma uz sjajnu ekipu trenera, ubrzo je prerastao u jedan od najuspešnijih fitnes klubova u Beogradu. Locirani na Banovom Brdu, u blizini Košutnjaka, Republičkog zavoda za Sport i Fakulteta za Sport i Fizičku kulturu, već godinama uspešno treniramo vrhunske sportiste i rekreativce. S ponosom možemo da se pohvalimo visoko stručnim i iskusnim kadrom personalnih i grupnih trenera. Naš instruktorski tim čine profesori sporta i bivših profesionalni sportisti. Mi mislimo da je naš posao najlepši na svetu i svoj entuzijazam, iskustvo i znanje u oblasti fitnesa, nutricionizma i sporta sa velikom strašću prenosimo na naše članove. Ono na šta smo najviše ponosni je atmosfera koju smo sa našim članovima stvorili u klubu. Kada postanete član našeg kluba postajete deo naše porodice.

Utoku rada, prisutan je konstantan monitoring nad vežbačem,a pored samog treninga,dobićete još niz zanimljivih informacija iz oblasti ishrane,higijene,aktivnog odmora.Obratićemo posebnu pažnju na tehniku izvođenja vežbi i položaja tela, u tokom vežbanja kako bi eliminisali i najmanju mogućnost neželjenog pokreta.Ugodno opremljen klub smešten u prijatnom prostoru ,sa pedatnom higijenom učiniće da se osećate komotno i prijatno. U ponudi imamo veliki broj programa: · Super-Styling za dame (najefikasniji program oblikovanja tela) · Super Gym Building za muškarce (brzo i efikasno oblikovanje tela) · Revitalizing (Za osobe koje se malo krecu - dosta vremena provode u statičkim uslovima) · Razvojni (Za decu od 8-14 godina) · Rehabilitacija (Naročito posle operacija kičme, posle povrede zglobnih i koštanih struktura, sportskih povreda...) · Skidanje kilograma (Sa kompletnim programom mršavljenja koji uključuje programe vežbanja i ishrane) · Vrhunska priprema sportista (Gotovo svih sportskih grana) · SuperGym biznis (Vežbanje u ranim jutarnjim satima za poslovne ljude) · Korektivne vežbe (Zaustavljanje dalje progresije deformiteta kičme, ravnog stopala, nepravilnog držanja tela...) · Family Styling (Mogućnost zakupa termina za celu porodicu i vođenje treninga) · Priprema sportskih ekipa (Bogato internacionalno iskustvo)

2011-03-12 00:00:00
Teretana i Fitnes centar Super Gym Beograd Prikaz sportskog kluba Teretana i Fitnes centar Super Gym Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,635
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori