Teretana Fitnes centar Viktorija Borča

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.5 - 4 glasova

Adresa
Ratnih Vojnih Invalida bb - Borča City
11000
Telefon
011/332-77-84
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Teretana Fitnes klub i Estetik studio "Viktorija" Vam pruža savršene uslove za prijatno, komforno i efikasno vežbanje.

Uz specijalne tretmane za negu lica i tela, rezultati će biti potpuni.Prijatan ambijent teretane i fitness sale opremljen je najsavremenijim spravama za oblikovanje i jačanje mišića, kao i kardio mašinama (trake, steperi..). U ponudi našeg fitness kluba su različiti vidovi programa, specifičnih i prilagodljivih Vašim potrebama, koji služe za mršavljenje, rehabilitaciju i kondicionu pripremu.Postoje grupni i rekreativni programi. Shodno senzibilitetu izaberite program koji Vam odgovara, a naši stručni fitness instruktori će Vam pomoći kako u pravom odabiru tako i u ostvarenju željenih rezultata.

Neki od naših programa:

TAE BO

Tae Bo je vrsta aerobnog vežbanja visokog inteziteta koja koristi razlicite pokrete i korake iz tae kvondo-a, karatea, boksa, baleta i hip-hop-a.Tae Boje skraćeno od "Total Awarness Excellent Body Obedience" što znači potpuna svesnost i odlična kontrola tela.Ova vrsta aerobnog treninga razvijena je od strane Bili Blenksa (Billy Blanks) početkom devedesetih i od tada je stekla veliku popularnost i među muškarcima i među ženama širom sveta.Zbog pokreta koji se koriste,Tae-bo je odličan za oblikovanje i definisanje telesne muskulature.Osim što pozitivno utiče na kardiovaskularni sistem, takođe poboljšava i osećaj ravnoteže, fleksibilnost i koordinaciju.Najprivlačnija činjenica vezana za ovu vrstu programa je ta što se ovakvim treningom sagoreva između 500 i 800 kalorija, tj. znatno više u odnosu na ostale.

JOGA

Joga je drevna tehnika fizičkih vežbi i vežbi disanja i nastala je u Indiji gde se smatra sredstvom za prosvetljenje, tj. postizanje jedinstva sa samim sobom i univerzumom. U sadašnje vreme mnogi ljudi vežbaju jogu zbog fizičkog zdravlja, razvijanja koncentracije, postizanje unutrašnjeg mira i ravnoteže. Joga vežbama se može postići mnogo, ukoliko se vežba redovno, a rezultati se razvijaju prirodno i postepeno.

PILATES

Pilates vežbe istovremeno povećavaju ukupnu snagu i fleksibilnost tela i odličan je za sve starosne grupe. Pilates jača muskulaturu na svim nivoima i objedinjuje mentalne i fizičke elemente da bi nas pripremio za svakodnevne izazove.Pilates je trening za celo telo i polazi od činjenice da su svi delovi tela međusobno povezani. Vežbe su usmerene na unutrašnje mišiće koji telo drže zajedno, pa se povećava fizička snaga u celini. Uz izgradnju mišića, velika pažnja pridaje se istezanju, zbog čega telo postaje sve fleksibilnije.

ZUMBA

Zumba fitnes predstavlja časove plesa koji su zabavni i dovode vaše telo u savršenu formu.Zumba fitnes je trening maskiran u zabavu - podrazumeva efikasne aerobne vežbe koje prati ritam inspirisan latino muzikom..Kao i kod drugih aerobnih vežbi, zumba pokreće velike mišiće u telu što rezultuje povećanjem brzine rada srca, povećavanjem protoka krvi i kiseonika u telu.

TERETANA

Rešili ste da vežbate u teretani. Odluka je za svaku pohvalu, pogotovo ako Vas tamo čeka odgovoran instruktor. Najzad ste na mestu gde možete nešto da učinite za svoje zdravlje, snagu, kondiciju i dobar izgled.

Radno vreme Teretane fitnes centra Viktorija

Ponedeljak - subota     09:00 - 22:00h

Nedelja      12:00 - 19:00h

 

2011-03-18 00:00:00
Teretana Fitnes centar Viktorija Borča Prikaz sportskog kluba Teretana Fitnes centar Viktorija Borča u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,899
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori