Pathfinder Gym teretana Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.09 - 11 glasova

Adresa
Velizara Stankovića 7a
11090
Telefon
+381 64 476 05 94
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Pathfinder teretana Beograd je ujedno i metod treniranja koji obuhvata najrazličitije funkcionalne pokrete, bazične, poput atletike, gimnastike, preko dizanja tegova (weightlifting, powerlifting) do  savremenih nacina treniranja.

Pathfinder gym omogućava vežbačima da pripreme svoje telo za svakodnevne izazove koje život pruža. Ovladavanje svojim telom, kao i spoljašnjim opterećenjem će vas motivisati da nikada ne prestanete da se bavite fizičkom aktivnošću i da konstantno težite da unapređujete sebe, kako fizički, tako i mentalno. Ovakvi vidovi vežbanja sve više uzimaju maha u svetu (CrossFit je najpoznatiji), iz prostog razloga što najduže i postoje, samo smo u rekreaciji vremenom zaboravili kako da ih koristimo. Izdržljivost u snazi, razvoj mišićne sile, brzina i eksplozivnost, koordinacija, gipkost, su samo neke od motoričkih sposobnosti koje razvijamo u našem gym-u.

Radi boljeg doziranja opterećenja i praćenja napretka, napravili smo dve grupe, osnovnu i naprednu. Dobrodosli!

2016-09-17 00:00:00
Pathfinder Gym teretana Beograd Prikaz sportskog kluba Pathfinder Gym teretana Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 1,989
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori