Back BesplatanSport.com

Nonstop fitnes 24 fitnes centar i teretana beograd

Rejting
★★★½
Ocena: 3.8 - 5 glasova

Adresa
Rudnička 1
11000
Telefon
011/404-49-40 065/513-72-54
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Nonstop fitnes 24 fitnes centar i teretana beograd je prvi i jedini fitness centar u Srbiji koji radi NON STOP. Vežbajte kad god poželite, u vrhunskom prostoru, na najsavremenijim spravama po izuzetno niskoj ceni.

NON STOP FITNESS u Srbiju donosi potpuno novu filozofiju fitnesa. Iza nas je veliko iskustvo stečeno u radu sa nekoiko stotina teretana i fitness centara u Švedskoj i zemljama Skandinavje. Vrhunski kvalitet usluga iz najrazvijenijih zemalja Zapadne Evrope doslovno ćemo preslikati na srpsko tržište.NON STOP FITNESS veruje da je bavljenje fizičkim aktivnostima najbolje ulaganje u zdravlje. Zato svako treba da ima priliku da se njime bavi. Treniranje ne treba da košta puno, ali naši klijenti ipak imaju pravo da zahtevaju vrhunski kvalitet.NON STOP FITNESS prilagođava se Vašem životnom ritmu, potrebama i navikama. Više nećete morati da Vaše vreme podešavate prema radnom vremenu teretane. Mi, zbog toga, radimo NON STOP svakog dana u nedelji.NON STOP FITNESS koncept zasniva se na duhu zajednice i ljubavi prema fitnesu i zdravlju. Želimo da nikada ne prestanete da brinete o sebi i nastavite da tražite nove načine koje će učiniti vaše iskustvo u našem fitness centru zabavnijim, izazovnijim i korisnijim.NON STOP FITNESSLOVE YOUR BODY

Ženska teretana

Drage dame, NON STOP FITNESS poštuje Vašu privatnost. Nudimo potpuno opremljen prostor namenjen isključivo vama, za čije korišćenje, naravno, nećete morati dodatno da plaćate.NON STOP FITNESS razume da devojke ponekad žele da budu same dok vežbaju i da položaj njihovog tela prilikom određenih vežbi privlači pažnju koja im, možda, ne prija. Zbog toga smo napravili potuno odvojenu teretanu samo za žene koja i izgleda ženstveno!Devojke u njoj mogu da rade kardio treninge, kao i program vežbi za celo telo.

OPIS GRUPNIH TRENINGA

TRX/KB – Napredni program vežbi visokog intenziteta u kojima koristimo TRX trake i KettleBell takmičarske kugle. Suština treninga su snaga i izdržljivost u snazi. Preporučljivo osobama koje su već u trenažnom procesu. Nije za početnike. Trajanje: 45 minuta. Intenzitet: 4-5.

BOX – Trening kondicioniranja srednjeg do visokog intenziteta uz upotrebu bokserskih vreća i fokusera. Box podstiče pokretljivost, izdržljivost i osećaj u prostoru. Program je pogodan i za početnike, jer se tokom treninga uče osnove stavova u borbi i tehnike borbe. Trajanje: 45min. Intenzitet: 3-4.

PILATES – Trening poboljšava fleksibilnost, gradi snagu i razvija kontrolu i izdržljivost u celom telu. Akcenat je na disanju, razvijanju jakog abdomena i poboljšanju koordinacije i ravnoteže. U zavisnosti od nivoa Vaše fizičke spremnosti preporučujemo tri nivoa pilatesa. PILATES FREE – Trajanje: 30 min Intenzitet: 4-5. PILATES MEDIUM – Trajanje: 40 min. Intenzitet: 3. PILATES EQUIPPED (upotreba rekvizita) – Trajanje: 45 min. Intenzitet: 3.

SPINNING – Trening srednjeg do velikog intenziteta. Preporučljivo za ljude koji su već u treningu ili su profesionalni sportisti. SPIN BUILD je trening koji se isključivo odnosi na nadogradnju već postojeće spremnosti vežbača. Trajanje: 45 min. Intenzitet: 4. SPIN BURN je najbolji način za sagorevanje kalorija. Trajanje: 60 min. Intenzitet: 4-5.

NSF CONDITIONING - Trening koji ubrzava Vaš metabolizam do maksimuma tako da sagorevate kalorije i do 48 sati. Preporučljivo osobama koje treniraju barem 6 meseci u kontinuitetu. Trajanje: 45 min. Intenzitet: 4-5.

NSF CORE – Trening se bazira na vežbanju misića stomaka leđa i donje regije tela iznad kolena. Trajanje: 40 min. Intenzitet: 3-4.

NSF STRENGHT – Trening koji se bazira na poboljšanju izdržljivosti vežbača i podizanje celokupne spremnosti, snage, izdržljivosti u snazi, balansa, kordinaciji, ujedno i fleksibilnosti. Trajanje: 45min. Intenzitet: 4.

NSF BALANCE – Trening je baziran na uvežbavanju balansa tela sa kordinacijom pokreta, i svesnosti vežbaca u prostoru. Sadrži elemente snage i izdržljivosti u snazi. Trajanje: 45min. Intenzitet: 4.

NSF TECHNICS – Trening specijalno dizajniran za početnike. Fokus je na savlađivanju tehnika u rekreaciji i fitnesu. Naučite pravilno izvođenje pokreta i vežbi kako biste se uspešno bavili svim oblicima fitnesa. Trajanje: 50 min. Intenzitet: 2.

YOGA – Naš čas Hata Yoge ce Vam uliti snagu, stabilnost i podršku za kičmu. Sinhronizacijom pokreta i disanja uskladite Vaš um i telo. Preporučljivo za sve osobe koje žele više od treninga. Nivoi Hata Joge će se menjati u zavisnosti od dana. Ponedeljak će biti prilagođen spremnijim vežbačima. Čas sredom preporučujemo vežbačima srednjeg nivoa spremnosti. Petak je rezervisan za početnike u casovima Hata Joge. Trajanje: 60 min. Intenzitet: 3-5.

POJEDINI TRENINZI ZAHTEVAJU PRETHODNU REZERVACIJU ZBOG<

2016-10-03 00:00:00
Nonstop fitnes 24 fitnes centar i teretana beograd Prikaz sportskog kluba Nonstop fitnes 24 fitnes centar i teretana beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 3,239
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori