Fitness tim "Ninas" Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.43 - 14 glasova

Adresa
Toše Jovanovića 11
11030
Kontakt osoba
Dragana Mosurović
Telefon
064 134 78 65
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

NINAS FITNES TIM je najrasprostranjeniji profesionalni tim fitnes instruktora na ovim prostorima. Ako ste izabrali nas, sigurno niste pogrešili. Mi vodimo grupne fitnes programe na 15 lokacija u Beogradu.

U okviru naših programa radi se preko 30 različitih fitnes stilova koji su prema ciljnim grupama i intenzitetu objedinjeni u naša četiri osnovna programa:

 

NINAS MIX Pilates – Popularni program vežbanja, namenjen vežbačima srednjih i poznijih godina koji žele nešto niži ili srednji intenzitet vežbanja.

NINAS MIX Pilates spada u body & mind tehnike, ima usmerenost ka pravilnom držanju tela, osvešćivanju mišića kora i globalnih mišića, razvoju snage, gipkosti, ravnoteže i doprinosi preciznosti, kontroli i gracioznosti pokreta i opštoj relaksaciji. Ovaj program podrazumeva parterne vežbe i vežbe u stojećem položaju.

 

NINAS MIX Aerobik – Aerobni program vežbanja, namenjen mlađim vežbačima ali i starijima u srednjoj ili boljoj kondiciji. Može se na istom treningu raditi u dva nivoa intenziteta i impacta: high & low. Mix aerobik je usmeren na razvoj aerobne izdržljivosti, repetativne snage, koordinacije i gipkosti. Radi se uz bržu, atraktivnu i ritmičnu muziku. Sadrži kondicione i koordinacione vežbe: različite korake, trčanja, skokove, koreografije, kao i parterne vežbe snage i gipkosti.

 

NINAS FIT GIRLS program za najmlađe vežbače - devojčice od 5 - 11 godina. Cilj programa podrazumeva razvoj svesti o važnosti vežbanja i razvoj ljubavi prema fizičkoj aktivnosti od najranijih dana kako bi se za život usvojile zdrave navike. Ovaj kompletan i vrlo raznovrstan fitnes program prilagođen za ovaj uzrast, omogućiće devojčicama postepeni razvoj svih antropomotoričkih sposobnosti, bez prerane sportske presije i nepotrebnog straha od neuspeha na sportskim takmičenjima. Fit girls program ce omogućiti pravilan rast i razvoj devojcice u zdravu, zadovoljnu i spremnu mladu osobu koja nakon ove fizičke pripreme može odabrati neki drugi sport ili samo rekreaciju. U toku ove sezone radimo i nastupe sa devojčicama, jer nastupi su vrlo bitni za samoostvarenje ličnosti deteta, za sticanje samopouzdanja i poboljšanje emotivnog i psihološkog stanja dece.

 

NINAS FITNES JOGA - Joga je drevna indijska tehnika za uravnoteženje duha i tela. Svaki joga položaj fizički deluje na mišiće, kosti i zglobove određenog dela tela ali i na unutrašnje organe koje masira, prokrvljuje, čisti a time i podmlađuje, a takođe i na psihičko i duhovno stanje. Osim što nas oslobađa fizičkih posledica stresa, veruje se da joga pomoću zadržavanja joga položaja i vežbi disanja rastvara i druge vidove tenzija, emotivne i mentalne blokade i prepreke, čineći naše energetske kanale protočnim.

2011-04-29 08:41:38
Fitness tim "Ninas" Beograd Prikaz sportskog kluba Fitness tim "Ninas" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 5,563
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori