Jungle power fitness Novi Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Surčinski put 15b
11070
Telefon
060/133-25-09, 063/250-521
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

JUNGLE POWER FITNESS, u Beogradu, je klub koji posluje u sklopu najvećih fitness servisa u svetu, sa akcentom na istrajnosti i pružanju vrhunske usluge školovanih fitness trenera i ciljem uključivanja što većeg broja rekreativaca u sport.Poseban naglasak stavljamo na uključivanje zaposlenih i studenata u cilju postizanja što boljeg psihofizičkog stanja pojedinca radi sveukupnog postizanja bolje produktivnosti. Na tom smo tragu nedavno pokrenuli i poseban projekat razvoja i proširenja na ostale zemlje u regionu, što je pokazalo izuzetne rezultate.

Ovim putem ujedno i promovišemo sport i fizičku kulturu, potpuno nove programe u fitness-u, koji donose brze rezultate, nudimo i veoma dobru energiju grupnih treninga, i naravno, naših fitness trenera uz stručne savete vezane za ishranu i zdravlje u celini.Nudimo Vam 13 različitih programa podeljenih po zonama koje označavaju jačinu pojedinačnih treninga prema mogućnostima vežbača.

JUNGLE POWER FITNESS nalazi se na Bežanijskoj kosi (2.mesna zajednica) na 380 m2 otvorenog prostora visine 5.5m i velikim parkingom ispred.

Adresa:Surčinski put 15b (kod RODE)

Bežanijska kosa

 

2016-10-03 00:00:00
Jungle power fitness Novi Beograd Prikaz sportskog kluba Jungle power fitness Novi Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 1,664
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori