Back BesplatanSport.com

Fitness i Wellness centar "TopFormPlus" Niš

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Radoja Dakića 43
18000
Telefon
018/201919
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Od naših skromnih početaka 1999 god, Fitness i Wellness centar TopFormPlus Niš sa timom je sa timom od troje ljudi i 80m2 prostora, kvalitetnim radom došao do tima od preko 20 ljudi, i prostora od preko 500m2.

Tokom godina Fitnes i velnes Top Form je rastao. Počevši kao ženski fitnes klub koji nudi sprave za jačanje snage, proširili smo delatnost na grupne aerobik vežbe, kardio fitnes, programe za skidanje telesne težine, personalne trening programe, i programe za duh i telo poput Pilatesa i Tae Bo.Prošli smo put od klasičnog do totalnog fitnesa.

Bez obzira da li ste student, poslovna žena, roditelj i domaćica, mi imamo nešto za Vas. Od zahtevnih aerobik, fitnes i kardio programa, do opuštajućih trenutaka u našoj sauni, džakuziju ili uz masažu, mi Vam nudimo uslugu koja će Vam promeniti život nabolje.Naš cilj je da se naše sugradjanke osećaju zdravije i lepše, zadovoljne sobom u svakom pogledu. Zato im pružamo sve što im je potrebno na jednom mestu, jer one to zaslužuju.

2011-03-17 00:00:00
Fitness i Wellness centar "TopFormPlus" Niš Prikaz sportskog kluba Fitness i Wellness centar "TopFormPlus" Niš u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 6,442
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori