Back BesplatanSport.com

Fitness centar teretana Fit4Health Žarkovo

Rejting
★★★½
Ocena: 3.67 - 3 glasova

Adresa
Trgovačka 83
11000
Telefon
011/25-00-883 i 063/840-65-13
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Dobrodošli u Fit4Health fitnes centar koji se nalazi u ulici Trgovačka 83, u Žarkovu (stari Cerak) na Čukarici.

Nakon višegodišnjeg iskustva u vodjenim i individualnim treninzima, otvorili smo novi fitness centar koji je prilagodjen svim zahtevima vežbača.

Fitnes cantar i teretana opremljeni su najsavremenijim spravama za oblikovanje tela i jačanje mišića, kao i kardio mašinama (trake, steperi) namenjeni da zadovolje sve potrebe vežbača. Na raspolaganju su vam stručno obučeni treneri koji su stalno prisutni i uz čiju pomoć ćete dovesti svoje telo do savršenstva. Za sve vežbače oba pola su obezbedjene svlačionice i ormarići za odlaganje garderobe. Prostor je opremljen klimatizacijskim sistemom. 

U prijatnom ambijentu teretane i fitnes centra mogu se odabrati različiti vidovi programa prilagodljivi potrebama vežbača, kao i specifični programi koji služe za mršavljenje, korekciju deformiteta, kondicionu pripremu ili rehabilitaciju.

Postoje grupni i inidividualni programi. Shodno vašem senzibilitetu možete se opredeliti za vrstu treninga koji vama najviše odgovara, a na raspolaganju su vam:

Vodjeni treninzi -Podrazumeva organizovan trening od strane trenera sa jednim ili više vežbača (do 3 vežbača), sa akcentom na individulni pristup u kreiranju programa vežbanja.

Personalni treninzi - Razlika između grupnih i individualnih (personalnih) treninga je pre svega u stepenu posvećenosti trenera prema klijentu.

Samostalni treninzi - Namenjeno vezbačima sa iskustvom i onima koji žele samostalno da treniraju. Na raspolaganju im je kardio oprema, strength oprema i svi raspoloživi rekviziti kao i mogućnost konsultacije sa trenerima.

Kako biste se uverili u kvalitet našeg fitnes centra i teretane, kao i da biste osetili dobru atmosferu koja u njemu vlada, najbolje je da dodjete i odradite besplatan trening upoznavanja nakon koga ćete, sa zadovoljstvom postati naš redovni vežbač.

Za detaljnije informacije pogledajte nas kontaktirajte

RADNO VREME FITNES CENTRA TERETANE:

Radnim danima od 09 do 22h

Subotom od 10 do 17h

Nedeljom od 10 do 17h

 

2016-10-16 00:00:00
Fitness centar teretana Fit4Health Žarkovo Prikaz sportskog kluba Fitness centar teretana Fit4Health Žarkovo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 1,729
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori