Back BesplatanSport.com

Sportsko-rekreativni centar Ekonomskog fakulteta "S.R.C.E.F." Subotica

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.86 - 14 glasova

Adresa
Segedinski put 9-11
24000
Telefon
024/628-110
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Sportsko-rekreativni centar Ekonomskog fakulteta (SRCEF) osnovan je 2005. godine, sa idejom da se u potpunosti posveti Vama – našim studentima, ali i zaposlenima na Fakultetu, koji su pomalo zaboravili staru krilaticu ’’U zdravom telu, zdrav je i duh’’.

SRCEF ima misiju da obogati Vaš svakodnevni život i to ne samo putem nastave predmeta SPORT I FIZIČKO VASPITANJE, već i kroz naš zajedniči poduhvat - realizaciju smelih, velikih i lepih ideja. Ako prihvatite SRCEF kao Vašu ličnu filozofiju življenja, zajedno možemo: Ispuniti Vaše slobodno vreme aktivnostima koje će Vam pomoći da spremniji koračate kroz svakodnevne obaveze; Učestvovati i pobeđivati na sportskim takmičenjima; Međusobno se bolje upoznati i stvarati poznanstva koja ćemo negovati i kada želju za pobedom sa studentskih sportskih nadmetanja budete preneli u privrednu arenu.

 Podsećamo Vas da su Vam u SRCEF-u na raspolaganju različiti fitnes i velnes programi, prilagođeni svim uzrastima i afinitetima. Kao što znate, u sklopu SRCEF-a nudimo vam korišćenje:    Teretane

    Aerobnih sprava – traka, bicikla, trenažera…

    Sale za stoni tenis,

    Saune.

Srdačno i uslužno osoblje SRCEF-a očekuje Vas da uz druženje zajedno oplemenimo i unapredimo naše psiho-fizičko zdravlje.Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona na 024/628-110 ili lično u Poslovnoj zgradi preko puta Ekonomskog fakulteta, u ulici Adolfa Singera 12.

2011-03-18 00:00:00
Sportsko-rekreativni centar Ekonomskog fakulteta "S.R.C.E.F." Subotica Prikaz sportskog kluba Sportsko-rekreativni centar Ekonomskog fakulteta "S.R.C.E.F." Subotica u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 6,118
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori