Pump It Up fitnes klub i teretana Zemun

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Beogradska 16
11000
Telefon
011/2194287 064/107-52-15
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Pump It Up fitnes klub i teretana Beograd se nalazi u samom srcu Zemuna, nedaleko od Dunava, pored javnog parkirališta i pijace. U prostranoj i klimatizovanoj sali u dva nivoa, na površini od 450m2 uz savršenu organizaciju i stručni nadzor, nudimo sve usluge potrebne za Vaše zdravo vežbanje. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi doneće vam izuzetnu i telesnu i mentalnu formu bez iscrpljivanja.

Pump It Up fitnes club Teretana je opremljen vrhunskim spravama za vežbanje. Čine ga 4 različita segmenta: kardio sprave, mašine za vežbanje i oblikovanje tela, slobodni tegovi i grupne vežbe. Članovima fitnes cluba su uvek na raspolganju naši instruktori, stručnjaci iz oblasti sporta i rekreacije. Prostor je predviđen za svakog vežbača. Teretana je osmišljena tako da pruža i više nego dovoljno preporučenog prostora po vežbaču, kod nas se vežba bez gužve i nepotrebnog čekanja. Članovi koji vežbaju dva puta dnevno upisuje se jedan termin. Svim članovima je obezbeđeno bezbedno odlaganje stvari u ormarićima kao i kabine za tuširanje.

Radno vreme Pump It Up fitnes kluba i teretane

ponedeljak-subota 07:00 - 22:00

nedelja 09:00 - 21:00

 

2011-03-12 00:00:00
Pump It Up fitnes klub i teretana Zemun Prikaz sportskog kluba Pump It Up fitnes klub i teretana Zemun u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 4,330
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori