Fitnes centar teretana SN LUX Cukarica

Rejting
★★★★
Ocena: 4.2 - 5 glasova

Adresa
Ilije Stojadinovića 63
11090
Telefon
011/231-04-05
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes centar SN Lux Cukarica poseduje veliki broj profesionalnih sprava nalazi se na preko 400m2 moderno dizajniranog prostora u kojem će se prijatno osećati čak i najprobirljiviji.

Muška i ženska svlačionica prostiru se na preko 30 m2, svaka ima tuševe i potpuno je opremljena svime što je potrebno za sigurno odlaganje stvari i opreme. Učinili smo sve da Vam u fitnes centu SN lux pružimo uslugu vrhunskog kvaliteta.

U nasem fitnes centru na raspolaganju su Vam:  sala za Miks aerobik, sala za boks, Zumbu, Pilates i jogu. Spremili smo vam razne varijante grupnih i individualnih programa bez obzira kog nivoa je vaša fizička pripremljenosti i koji su vam ciljevi.

Pored navedenog Osnovu SN lux FItnes centra čini naš tim, ljudi koju su tu da bi svojim znanjem i iskustvom potpomogli ostvarivanje Vaših ciljeva. To je tim diplomiranih profesora sporta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje koji prvenstveno vole svoj posao. Njihova misija je da da se osećate i izgledate sjajno, postignete vrhunske rezultate i zaboravite šta je stres.

2016-09-22 00:00:00
Fitnes centar teretana SN LUX Cukarica Prikaz sportskog kluba Fitnes centar teretana SN LUX Cukarica u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 1,286
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori