Back BesplatanSport.com

Fitnes centar teretana Magna Fit Novi Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Bulevar Milutina Milankovića 7b
11070
Telefon
064/111-71-34
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes centar teretana Magna FIT, kao jedan od lidera u oblasti fitnesa, osnovan je sa jasnim ciljem širenja ideje o zdravom životu i menjanja negativnih životnih navika ljudi.

Naš tim dokazanih stručnjaka objedinjuje vrhunski trening sa programom ishrane prilagođenim za svakog vežbača, u cilju postizanja maksimalnih rezultata.Ono što nas izdvaja od drugih jeste primena najnovijih znanja iz trenažnog procesa i nutricije, kao i maksimalna posvećenost svakom pojedinačnom članu.

Mi predstavljamo više od fitnes centra, pored pozitivne atmosfere tokom samog vežbanja, nudimo i mogućnost uživanja u drugim sadržajima kao što su sauna i parno kupatilo, a sve u cilju postizanja balansa između svakodnevog stresnog stila života i potrebe tela za odmorom.

Takođe cenimo vašu privatnost, zbog čega smo klub zatvorenog tipa. U našem vrhunski opremljenom prostoru koji se pruža na 500 kvadrata uvek ćete se osećati prijatno i pronaći svoj mir.

Klimatizovan prostor od 500m2 opremljen je najnovijom StarTrack fitness linijom sprava, saunom i parnim kupatilom. Na raspolaganju su Vam i personalni ormarići, La Fantana voda, peškiri, kozmetika, parking mesto i treneri koji su Vam na usluzi za sva Vaša pitanja 24/7.Uverite se zašto smo najbolji, zakažite probni trening!

Radno vreme Magna Fit Fitnes Centra i teretane:

PONEDELJAK – PETAK   06:00 – 23:00

SUBOTA 09:00 – 16:00

2016-10-06 00:00:00
Fitnes centar teretana Magna Fit Novi Beograd Prikaz sportskog kluba Fitnes centar teretana Magna Fit Novi Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 2,223
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori