Fitnes centar Ninas tim Beograd

Rejting
Ocena: 0 - 0 glasajte

Adresa
Toše Jovanovića 11
11000
Kontakt osoba
Nina Stojadinović
Telefon
064/134 78 65
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Ninas fitnes klub je oformljen u prošlom milenijumu, godine gospodnje 1999. Šalu na stranu, već mnogo godina uspešno opstajemo na tržištu, rastemo i razvijamo se prateći neverovatnu brzinu promena u fitnes industriji. Ninas fitnes tim je formiran 2001 godine. iz predivnog i vrlo jednostavnog razloga, stvaranja novog života, tj. trudničkog odsustva glavnog trenera. Sve veći broj vezbača kluba želeo je da se vežbanje po specifičnom programu rada nastavi.

U tom cilju spontano je započeta edukacija instruktora koji bi radili zamenu. Interesovanje za edukaciju proširilo se putem preporuke i tako su formirane prve generacije kursista. Edukovani instruktori su, zbog dobre atmosfere i dobre perspektive, rado ostajali da rade u timu. Pošto se glas o zanimljivom programu i dobrim instruktorima brzo širio, potražnja za novim grupama i novim lokacijama se povećala. Ako ste izabrali nas, sigurno niste pogrešili. Mi vodimo grupne fitnes programe na mnogim lokacijama u Beogradu.

Vaše je samo da dođete na onu koja Vam je najbliža. Samo redovnim, pravilnim i zabavnim vežbanjem, zaista ćete promeniti kvalitet Vašeg života. Mi ćemo Vam to omogućiti! Sa nama ćete poboljšati kondiciju, preduprediti bolesti i deformitete, skinuti masne naslage, zategnuti mišiće, povećati pokretljivost i osloboditi se stresa i napetosti. Pomoćićemo Vam da živite zdraviji život i da se osećate bolje.

2011-03-12 00:00:00
Fitnes centar Ninas tim Beograd Prikaz sportskog kluba Fitnes centar Ninas tim Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 2,468
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori