FITBOX fitnes klub Novi Sad

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
1300 Kaplara
21000
Telefon
060/32-59-159
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Činjenica je da je aktivan život i zdrav način ishrane, zdravlje i život bez bola, danas stavljen u prvi plan i da se sve više ljudi priključuje nekom vidu vežbanja i različitim dijetama. Nauka u sportu i medicini zaista doživljava ekspanziju, a uprkos tome svakog dana smo bombardovani mnoštvom informacija koje često nisu naučno proverene. To dovodi do nastajanja mitova koji se uzimaju kao generalna preporuka kako dostići blagostanje. Svaki čovek je individua, i ono što je za jednog dobro, ne mora nužno da znači da odgovara drugom čoveku. Dijagnostika je prvi i najvažniji korak koji će dovesti do zdravlja, lepog izgleda, funkcionalnog pokreta i osmeha.

Ono po čemu je FITBOX prepoznatljiv je individualni pristup svakom čoveku. Na osnovu rezultata testiranja, procene trenutnog stanja čoveka, mi ga usmeravamo na odgovarajući program ili pakete koji će mu doneti najbolje rezultate shodno njegovom cilju. Ukoliko ste rekreativac, sportista, osoba koja je neaktivna, bilo kog starosnog doba ili pola u FITBOX-u možemo raditi zajedno na ostvarenju vaših ciljeva bilo da je to podizanje mišićne forme, vraćanje normalne funkcije zglobova, rehabilitacija, gubitak telesne mase ili zabava.

Uz veliko angažovanje i vredan rad osnivača i trenera smo otvorili različite vrste treninga za odrasle i decu. U FITBOXU možete pristupiti sledećim treninzima:

Prilagođeni fitnes program – treninzi rezervisani samo za dame

Rekreativni boks – mešovita grupa

Školica sporta – deca od 3 do 7 godina

Individualni treninzi

Mini grupa (do pet članova)

GFM treninzi – mešovita grupa

DNS treninzi (individualno ili u mini grupama)

2017-10-17 00:00:00
FITBOX fitnes klub Novi Sad Prikaz sportskog kluba FITBOX fitnes klub Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 675
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori