Back BesplatanSport.com

Zenska Teretana i sportski centar Stibo Vozdovac

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.56 - 9 glasova

Adresa
Milenka Vesnića 3
11000
Telefon
011/266-81-33 069/861-02-10 069/861-02-20
E-mail
Selekcija kluba
Ženska

Zenska Teretana i sportski centar Stibo Vozdovac je namenjen zenama i zenama sa decom. Na istom mestu dok vi trenirate vase dete vezba u nasoj skolici sporta.

izmedju ostalog nudi i intezivne kružne treninge podrazumeva kombinaciju kardio treninga snage koji predstavlja idealan trening za korisnike bez obzira na stepen iskustva. U poređenju sa vežbanjem u klasičnim teretanama ovaj vid sagoreva više kalorija o održava viši srčani puls tokom čitavog treninga. Neke od prednosti kombinovanog treninga su: povećana snaga, mršavo-zgodno telo, poboljšanje držanja tela, izbalansirani mišići, povećana gustina kostiju, niži krvni pritisak, smanjen rizik od srčanog oboljenja. Ovako intezivan trening je moguć samo sa novom generacijom "Life Fitness Circuit Series" mašina. Težine se podešavaju pritiskom na dugme a ostale komponente mašina su anatomski fabrički podešene da odgovaraju svakom korisniku. Gubitak vremena pri promeni mašina je minimalan a intezitet treninga maksimalan.

2011-03-17 00:00:00
Zenska Teretana i sportski centar Stibo Vozdovac Prikaz sportskog kluba Zenska Teretana i sportski centar Stibo Vozdovac u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 5,310
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori