Teretana Fitness Space Beograd Vračar

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 6 glasova

Adresa
Golsvordijeva 36
11000
Telefon
011/245-70-77
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitness Space je teretana u samom centru Beograda, na Vračaru, koja nudi najsavremenije programe vežbanja i vrhunske sprave renomiranih svetskih proizvođača sportske opreme „Cybex“, „Life Fitness”, „Nautilus”... Osim sprava za bodybuilding, Teretana Fitness Space poseduje i profesionalni kardio program - najkvalitetnije trake za trčanje, stepere, bicikle, sprave za nordijsko skijanje... Još jedan segment našeg poslovanja čini i prodaja sprava i opreme za teretane i fitness.   Pored najsavremenije opreme koja prati svetske trendove ove oblasti, naš fitness studio raspolaže prijatnim enterijerom, dobrom ventilacijom, klimatizacijom, svlačionicama i tuš kabinama. U okviru objekta se nalazi i fitness caffe u kojem možete da se opustite posle treninga.

Ono po čemu smo najviše poznati su najpovoljniji "studentski paketi" po ceni za mesec dana treninga od:

* 2200 rsd. za muskarce

* 2000 rsd. za devojke

Fitness Space teretana svojim članovima nudi:

-samostalno vežbanje

-vodjeni trening

-personalni trening

-kardio trening

-savete o ishrani

Personalni treninzi - Ovaj vid treninga predstavlja strogo individualan rad, prema programu koji je u potpunosti izrađen prema Vašim potrebama i mogućnostima. Trener je konstantno prisutan i određuje, objašnjava i demonstrira vežbe, prati, sugeriše i ispravlja tokom rada, odredjuje broj serija i broj ponavljanja za svaku vežbu. Trener pažljivo prati svaki Vaš pokret, čime se obezbeđuje sigurnost i veća produktivnost treninga. Ovo podrazumeva i praćenje, korigovanje i određivanje režima ishrane.

Regulisanje telesne težine - Ovo je kombinacija nekoliko vrsta treninga osmišljenih radi redukcije ili povećanja telesne težine. Svaki program se pravi u zavisnosti od potreba i želja vežbača, kao i na osnovu merenja (telesne težine, procenta telesne masti...). Pored treninga, dobićete i sve potrebne informacije o režimu ishrane koji će ubrzati i upotpuniti Vaš napredak. Počnite da vežbate već danas, jer to je jedini pravi način da dođete do željenih rezultata.

Vođeni trening - Vođeni trening je trening u malim grupama (do 5 vežbača). Podrazumeva rad uz stručan nadzor trenera,gde je svakom vežbaču omogućena demonstracija vežbi i korekcija u toku rada. Svaki polaznik udogovoru sa trenerom utvrđuje cilj treninga na osnovu koga se izrađuje detaljan plan i program vežbi.Treninzi mogu biti usmereni ka redukciji telesne težine, povećanju snage i mišićne mase, rekreativnomvežbanju itd. Pre početka i tokom rada se vrše merenja i testiranja kako bi vežbač, a i trener imali jasanuvid u postignute rezultate.

Trener je osoba koja će vam pomoći da na najefikasniji način iskoristite dato vam vreme za trening i koja će vas voditi kroz trenažni proces, iako vežbate u grupi.Tip treninga prilagođava se svakom pojedincu, kao i intenzitet, u zavisnosti od potreba i ciljeva.

Dugogodišnje iskustvo naših trenera će osigurati da Vaš trening bude kvalitetan, a pre svega bezbedan i siguran. Posvećeni tim trenera će se potruditi da što pre stignete do željenih rezultata.Članarina je pristupačna, a nudimo i druge povoljnosti za studente, korporativna i grupna članstva, kao i poklon vaučere.Postanite naš član i uživajte u napretku Vašeg duha i tela.

Radno vreme Teretane Fitness Space Vračar:

Svakog dana: 9:30 - 22:30

 

2011-01-02 00:00:00
Teretana Fitness Space Beograd Vračar Prikaz sportskog kluba Teretana Fitness Space Beograd Vračar u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 5,814
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori