Back BesplatanSport.com

Teretana Fitnes centar Cesarus Novi Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4 - 7 glasova

Adresa
Bulevar Milutina Milankovića 70a
11000
Telefon
011/311-20-68 063/200-233
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Dobro dosli u fitness centar Cesarus! Nas koncept uskladjen je sa vrhunskim svetskim standardima u ovoj oblasti. Posedujemo najkvalitetniju opremu, trenazere i uslove za vezbanje! Zelimo da uz instrukcije naseg strucnog tima ostvarite savrsenu formu.

Teretana-fitnes centar "CESARUS" na Novom Beogradu počela je sa radom 15.11.2005. godine. Teretana raspolaze najnovijim vrhunskim spravama,saunama,svlacionicama sa tus kabinama i podnim grejanjem. Posedujemo najkvalitetniju opremu i nas koncept usklađen je sa vrhunskim, svetskim standardima u ovoj oblasti.

U ponudi iste je specijalni fitness program sa individualnim pristupom klijentima. Takođe Vam nudi programe pilatesa, taeboa, aerobika i aerobik mixa kao mogucnost grupnog vežbanja joge i pilatesa u određenim terminima.Teretana je sirokog spektra usluga,te se u sklopu ovog prelepog prostora prijatnog ambijent nalazi fito bar u kome se klijenti mogu osvežiti posle napornog treninga.

Zaposleni, svako u svom domenu, u potpunosti su posveceni klijentima i njihovim potrebama. Timskim radom i zalaganjem pruzaju podršku i savete o pravilnoj ishrani kako bi ostvarili što bolje rezultate.Za kratak vremenski period teretana"CESARUS" se svojom vrhunskom organizacijom, kvalitetnom uslugom, stalnim zalaganjem i timskim radom probila u sam vrh i obezbedila sebi istaknut položaj u odnosu na konkurentske firme.Ime "CESARUS" identifikuje kvalitet proizvoda u odnosu na konkurenciju,siri poverenje,uliva sigurnost i kao takvo vrlo brzo je stvorilo identitet firme koji poseduje trajne vrednosti.

Cesarus fitness d.o.o. je nastao kao prozivod puno planiranja, analiza, istraživanja tržista i želje da napravimo vrhunski i jedinstven fitness centar. U saradnji sa vrhunskim stručnjacima, nabavkom najsavremenije opreme, visoko školovanim trenerima može se reći da smo stvorili brend i postavili nove standarde u svetu fitness industrije i postali najsavremeniji fitness centar u Beogradu.

 

2011-03-16 00:00:00
Teretana Fitnes centar Cesarus Novi Beograd Prikaz sportskog kluba Teretana Fitnes centar Cesarus Novi Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,949
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori